Orion Engineering Amstelveen

Over ons

Orion Engineering Amstelveen is een vooraanstaand detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van hooggekwalificeerd technisch personeel aan diverse sectoren. Ons kantoor is gevestigd in Amstelveen, een stad die bekend staat om haar dynamische zakelijke omgeving en innovatieve bedrijven. Sinds onze oprichting hebben we ons toegelegd op het matchen van talentvolle technische professionals met uitdagende projecten en opdrachten bij onze klanten.

De stad

Amstelveen is een levendige stad in de buurt van Amsterdam, met een bloeiende zakelijke gemeenschap en een diversiteit aan bedrijven. Het is een populaire vestigingsplaats voor technologiebedrijven en andere organisaties die streven naar groei en innovatie. Als onderdeel van deze inspirerende omgeving streven wij ernaar om talent en opdrachtgevers met elkaar te verbinden en zo bij te dragen aan het succes van technische projecten en ondernemingen.

Dienstverlening

Orion Engineering Amstelveen biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van detachering en recruitment van technisch personeel. Ons ervaren team van recruiters staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om tijdelijke projecten, langdurige opdrachten of directe werving, wij zijn uw betrouwbare partner voor het vinden van technisch talent.

Bereikbaarheid

Ons kantoor is centraal gelegen in het hart van Amstelveen en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We bieden voldoende parkeergelegenheid voor onze klanten en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Of u nu met de auto komt of met het OV, ons kantoor is altijd makkelijk te vinden.

Team en locatie

Op onze locatie in Amstelveen werkt een enthousiast team van recruiters en accountmanagers aan het succes van Orion Engineering. Met een passie voor technologie en een toewijding aan uitmuntendheid streven wij ernaar om onze klanten en kandidaten de best mogelijke service te bieden.

Kom gerust eens langs op ons kantoor in Amstelveen en maak kennis met ons team en onze diensten.

Bekijk een paar van onze vacatures in regio Amstelveen

Bekijk ook onze andere 4 kantoren.

Wij zijn ook gevestigd in 4 andere steden door het hele land. Bekijk ze hieronder.

HQ Eindhoven

Hurksestraat 43,

5652AH, Eindhoven

Kantoor Capelle

Fascinatio Boulevard 582,

2909VA, Capelle a/d IJssel

Kantoor Utrecht

Herculesplein 6

3584AA, Utrecht

Kantoor Apeldoorn

Linie 544

7325DZ, Apeldoorn

Wij staan altijd open voor een praatje.