Ontdek onze tech vacatures in automotive

Ontdek onze tech vacatures in automotive

De automotive branche is continu in beweging. Letterlijk. Aan interessante ontwikkelingen in de automotive branche geen gebrek. Van verduurzaming tot veilige mobiliteit; nieuwe technologieën ontwikkelen zich voortdurend.

Als je net bent afgestudeerd als engineer en je bachelor en/of master hebt afgerond, liggen er voor jou waarschijnlijk automotive banen voor het oprapen. Daarnaast neemt de vraag naar hoogopgeleide engineers door de toename

in voertuig intelligentie alleen maar toe. Goed nieuws dus, als je dat ziet zitten. Maar het blijft belangrijk om de juiste baan te vinden, gekoppeld aan jouw kwaliteiten. En dat is wat Orion Engineering doet; wij helpen jou vooruit om de juiste match te vinden voor jou als kandidaat en voor onze partners.

Voor talentvolle engineers is er in de automotive branche altijd werk. Sterker nog, als je de juiste skills hebt, mag je zelfs een beetje kritisch zijn. En waarom zou je dat niet zijn? Het gaat tenslotte om je werk en je toekomst. Iets waar wij je met bemiddeling en een ruim en divers aanbod aan banen in de automotive graag bij helpen.

Top pick vacatures in automotive

Factory Engineer
Eindhoven
03/06/2024
Applied Physics
Nederland
03/06/2024
Electrical Design Engineer
Eindhoven
03/06/2024
Software Engineer
Amersfoort
03/06/2024
Mechanical Engineer
Nederland
03/06/2024
High Tech Precision Engineer
Eindhoven
03/06/2024
Mechanical Engineer High-Tech
Nederland
03/06/2024
Business Manager
Nederland
03/06/2024
High Tech Tester
Eindhoven
04/06/2024

Ben je hoogopgeleid in een technische richting en omringd door talloze werkopties? Kiezen uit diverse engineering vacatures is niet gemakkelijk. Werken op basis van detachering biedt uitkomst. Bij onze partners ga je in uitdagende werkomgevingen aan de slag om te ontdekken wat voor jou de perfecte match is.