Diensten:

Het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature(s) vergt veel inspanning. Orion Engineering beschikt over een database met duizenden professionals die kunnen aansluiten op uw vacatures. Van starters en young professionals, tot zeer ervaren specialisten. Onze professionals beschikken over een gedegen technische achtergrond en zijn persoonlijk door Orion geïnterviewd en geselecteerd. Dat kenmerkt de kwaliteit van Orion. Hierbij zoeken wij niet alleen de kandidaat met de juiste technische kennis, maar ook de kandidaat die qua persoonlijkheid het beste binnen uw organisatie past.

Daarnaast biedt Orion Engineering uiteenlopende mogelijkheden om uw teams te versterken. Wij bieden altijd maatwerk en zoeken de beste oplossing voor uw organisatie voor dat moment. Verder bieden wij een succesformule voor organisaties die op zoek zijn naar technische ondersteuning of capaciteitsvergroting, voor zowel tijdelijk als vast. Daarover gaan we graag met u in gesprek.

Met de Orion Academy zorgen we ervoor dat technische professionals altijd over de juiste kennis beschikken die voor uw opdracht van belang is. Met onze investeringen kunnen onze professionals nog eens een extra meerwaarde creëren voor uw organisatie.

We zijn trots op de ervaringen met onze opdrachtgevers en delen deze referenties graag met u. Laat u overtuigen door wat anderen van ons vinden. Lees de testimonials op onze website.

Neem contact op met een kantoor in uw regio om de mogelijkheden te bespreken of laat een bericht achter via onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. We denken graag met u mee!