Orion Engineering HQ Eindhoven

Over Ons

Orion Engineering Eindhoven is een vooraanstaand detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van hooggekwalificeerd technisch personeel aan diverse sectoren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, een stad die bekend staat om haar technologische innovatie en dynamiek. Sinds onze oprichting hebben we ons toegelegd op het matchen van talentvolle technische professionals met uitdagende projecten en opdrachten bij onze klanten.

De Stad

Eindhoven is een bruisende stad met een rijke historie op het gebied van technologie en design. Het is de thuisbasis van talloze innovatieve bedrijven en start-ups, die bijdragen aan de continue groei en ontwikkeling van de stad. Als onderdeel van deze inspirerende omgeving streven wij ernaar om talent en opdrachtgevers met elkaar te verbinden en zo bij te dragen aan het succes van technische projecten en ondernemingen.

Dienstverlening

Orion Engineering Eindhoven biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van detachering en recruitment van technisch personeel. Ons ervaren team van recruiters staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om tijdelijke projecten, langdurige opdrachten of directe werving, wij zijn uw betrouwbare partner voor het vinden van technisch talent.

Bereikbaarheid

Ons kantoor is centraal gelegen op de Hurk in Eindhoven en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We bieden voldoende parkeergelegenheid voor onze klanten en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Of u nu met de auto komt of met het OV, ons kantoor is altijd makkelijk te vinden.

Team en Locatie

Op onze locatie in Eindhoven werkt een enthousiast team van recruiters en accountmanagers aan het succes van Orion Engineering. Met een passie voor technologie en een toewijding aan uitmuntendheid streven wij ernaar om onze klanten en kandidaten de best mogelijke service te bieden.

Kom gerust eens langs op ons kantoor in Eindhoven en maak kennis met ons team en onze diensten.

Bekijk een paar van onze vacatures in regio Eindhoven

Bekijk ook onze andere 4 kantoren.

Wij zijn ook gevestigd in 4 andere steden door het hele land. Bekijk ze hieronder.

Kantoor Amstelveen

Professor WH Keesomlaan 1
1183DJ, Amstelveen

Kantoor Capelle

Fascinatio Boulevard 582, 2909VA,

Capelle a/d IJssel

Kantoor Utrecht

Herculesplein 6

3584AA, Utrecht

Kantoor Apeldoorn

Linie 544

7325DZ, Apeldoorn

Wij staan altijd open voor een praatje.