Electrical Engineer – Eindhoven

Introduction

Houd jij je graag bezig met het testen, designen of verbeteren van elektrische systemen? Dan ben jij de Electrical Engineer waar we naar op zoek zijn!

Function

Als Electrical Engineer ga je aan de slag bij een van onze partners binnen de hightech, automotive of semiconductor industrie. Je draagt binnen deze positie de verantwoordelijkheid voor het electrical gedeelte van het product of de machine en binnen dit verantwoordelijkheidsgebied zijn een aantal richtingen waar je uit kunt kiezen, waaronder:

  • Connectivity Design
  • Electromechanical Design
  • FPGA Design
  • Digital Design
  • Testing of integration
  • Process of Quality Engineering

Requirements

Om voor de positie van Electrical Engineer in aanmerking te komen beschik je over een Bachelor of Master in Electrical Engineering of Electronics Engineering. Daarnaast heb je interesse in een hightech, automotive of semiconductor omgeving en werk je graag samen met verschillende disciplines en stakeholders. Je bent gericht op groei en bent gemotiveerd om je te ontwikkelen binnen een van onze partners.

Offer

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Newest vacancies

Do you have any questions?

Get in touch with us via 040 211 6777 or sollicitatie@orionengineering.nl