High Tech Assembly Engineer – Almelo

Introduction

Wil jij werken aan geavanceerde High Tech systemen? Reageer dan nu op de functie van High Tech Assembly Engineer!

Function

Onze opdrachtgever is actief in de High Tech machinebouw. De machines ontwerpen zij in Nederland en worden geproduceerd in Azië. Wanneer deze machines terug op de markt komen, koopt de organisatie deze en zorgen zij ervoor dat de machines gereviseerd worden en volgens klantspecificatie opgebouwd worden. Deze werkzaamheden vinden plaats in de cleanroom.

Als High Tech Assembly Engineer werk je in de cleanroom aan het assembleren van de machines en voer je verder de volgende werkzaamheden uit:

  • Je bouwt de machines volgens de klantspecificaties
  • Je voert testen uit aan onderdelen van de machine
  • Je bent bezig met troubleshooten en lost storingen op.

Requirements

Als High Tech Assembly Engineer ben je praktisch ingesteld en voldoe je verder aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een MBO achtegrond in de richting van luchtvaarttechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of soortgelijke studie
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Almelo

Offer

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Newest vacancies

High Tech & Semiconductors

PCB Tester – Son En Breugel

Do you have a passion for technology and an eye for quality? Do you always want to get the best out of yourself and your work? Would you like to use your technical knowledge and skills to make products better? Then PCB Tester is made for you

Read more

Do you have any questions?

Get in touch with us via 040 211 6777 or sollicitatie@orionengineering.nl