Job Sichterman

Voor onze blog ‘Engineers aan het woord’ spraken we collega Job Sichterman.  Job maakt na het behalen van zijn bachelor Electrical Engineering een vliegende start in zijn loopbaan door bij Philips te starten. Lees hieronder wat de uitdagingen zijn die Job als Field Factory engineer tegenkomt!

Hoe ben jij in contact gekomen met Orion?
Ik ben in contact gekomen met Orion via Roy. Hij heeft mij benaderd via LinkedIn voor een kennismaking. Tijdens het gesprek zijn er verschillende functies besproken. Zo had zijn collega Joost een mooie rol bij Philips, deze vond ik direct leuk!

Wat maakt jou als Field Factory Engineer onmisbaar op jouw werk?
Zonder mij (FFE’ers) worden systemen niet volledig getest en geïnstalleerd met Philips kwaliteit.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Mijn dag ziet er zeer divers uit. Zo ben ik de ene dag bezig met de montage van een volledig systeem
(in de fabriek). Andere dagen test ik het systeem en ben ik verantwoordelijk voor de demontage.

Wat vind jij het leukste aan je baan?
Het leukste aan mijn werk vind ik het bezig zijn met hightech medische systemen en daarnaast de diversiteit aan taken zoals hierboven beschreven.

Hoe heeft Orion bijgedragen aan jouw ontwikkeling?
Orion heeft mij de kans gegeven om na het behalen van mijn opleiding te starten bij Philips Healthcare.