Nieuwsgierig naar de verschillende manieren waarop jij bij Orion kunt solliciteren? Wij leggen graag al deze manieren kort voor je uit!

Heb je al bij onze vacatures gekeken en jouw ideale opdracht gevonden? Solliciteer dan via de website en stuur jouw CV en motivatiebrief onze kant op, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je liever gelijk persoonlijk contact? Bel dan naar +31(0)40-211 677 77 en vraag naar één van onze recruiters of business managers. Zij kunnen je antwoord geven op al jouw vragen en een afspraak inplannen.

Heb je liever dat wij het zoekwerk voor jou uit handen nemen? Dan kun je er ook voor kiezen om een open sollicitatie te sturen. Hierbij ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief waarin je uitlegt hoe jouw ideale opdracht eruit ziet. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je beter te leren kennen én de opdracht te vinden die bij jou past.

Met onze 28 jaar ervaring beschikken wij over een interessant netwerk met top werkgevers in de techniek! We gaan dan ook graag voor jou aan de slag.

Tip: Bekijk via deze link ons advies hoe je jouw Curriculum Vitae (CV) het beste kunt opstellen!