Joost de Boever
Business Manager High-Tech en Research & Development
Mobiel: 06-3104 9893

Sinds eind 2015 ben ik werkzaam bij Orion Engineering op het kantoor in Eindhoven. Binnen deze brede rol richt ik mij voornamelijk op de drie pijlers die mijn werk uitdagend maken, namelijk recruitment, accountmanagement en people management.
Ik heb een commerciële achtergrond, maar kom uit een technische familie en ben daardoor altijd sterk verbonden geweest met de techniek. Deze combinatie is voor mijn rol binnen Orion uitermate geschikt, hierdoor ben ik in staat gemakkelijk te schakelen op alle niveaus en zoek ik altijd naar een win-win-situatie voor zowel kandidaat, opdrachtgever als Orion.

Stil zitten is niet echt mijn ding. Ik ga dan ook graag voor jou op pad om de passende positie bij de juiste organisatie voor je te vinden. Door de nauwe samenwerking met mijn directe collega’s kijk ik niet alleen naar de mogelijkheden binnen mijn eigen klantengroep, maar ook daarbuiten. Wil jij die carrière move maken of is uw organisatie opzoek naar nieuw talent, dan ga ik graag samen de uitdaging aan!