Civiele techniek vacatures

Ga aan de slag bij een van onze toonaangevende
opdrachtgevers in de civiele techniek.

Vacatures civiele techniek

Hoe maken ze dat toch? Waar velen zich verbazen, vind jij techniek vanzelfsprekend en ook razend interessant. In het Nederlandse cultuurlandschap vind je techniek overal om je heen. Civiele techniek banen zijn er in Nederland dan ook volop. Ben jij een civiel ingenieur of ben je bijna afgestudeerd in een dergelijke richting en oriënteer je je op bouwkunde banen? Dan bieden wij je keuze uit tal van civiele techniek vacatures met uitstekende perspectieven.

Sta letterlijk met je voeten in de klei, of werk vanachter je scherm aan de waterveiligheid of energievoorziening van Nederland. Er liggen stapels uitdagingen; en aan goede oplossingen en frisse perspectieven is altijd behoefte. Ben jij iemand die zijn bouwkundige kennis graag in de praktijk brengt, maar wel onder je eigen voorwaarden? Dan moeten we zeker eens gaan praten en de vacatures civiele techniek erbij pakken!

Vacatures

Onze uitdagingen in de Aerospace industrie.

Open sollicitatie

Wij nemen het zoekwerk graag voor je uit handen!

Civiele techniek: wat houdt het in?

Zelfs aan de meest alledaagse bouwwerken die je in het landschap tegenkomt, komt heel wat techniek te pas. Van windmolens en hoogspanningsmasten, tot dijken en viaducten. Kortom: de zaken die Nederland gemaakt hebben. Naar civiele techniek banen verwijst men ook wel met de term civil engineering, natuurlijk ook omdat het soms internationaal georiënteerde beroepen betreft. In Nederland is dat bijvoorbeeld het geval met de offshore-industrie. Lijkt het je wel wat om (ook) in het buitenland te werken? Dan bieden bouwkundige banen je meer dan voldoende mogelijkheden.

Uiteindelijk bepaal je grotendeels zelf wat jouw toekomst inhoudt. Of het nu perfectioneren van infrastructuur dichtbij huis wordt, of juist het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor problemen op het gebied van energie, water en wonen aan de andere kant van de wereld. Alles is mogelijk.

Detacheringsbureau civiele techniek

Als detacheringsbureau in de (civiele) techniek zijn we bij uitstek de partij die jou aan een uitdagende bouwkundige en/of technische functie helpt. Want wij denken met je mee over waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. Daarbij bieden we keuze uit verschillende civiele techniek banen. Wij hoeven je dus niet per se op één bepaalde functie te hebben, maar kijken met jou en onze partners waar jij het gelukkigst wordt. Want werken in civil engineering is met de juiste ervaring en opleiding geen enkel probleem; er zijn veel banen. Juist daarom mag je best een beetje kritisch zijn. Wij geloven dat als jij je werkplek met zorg uitkiest, je (nieuwe) werkgever daar ook alleen maar beter van wordt.

Vacatures civiele techniek: aan het werk als civil engineer

Werken in de civiele techniek is enorm breed. Het betreft hier allerlei vormen van infrastructuur, maar ook diverse disciplines in techniek. Denk aan bouwkunde, watermanagement en elektrotechniek. Bij onze civiele techniek banen moet je onder meer denken aan een vacature werkvoorbereider civiele techniek, vacatures bouwkundig ingenieur en diverse aantrekkelijke vacatures civiele techniek bij infrapartijen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk alle civiele techniek vacatures!

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor het vinden van een ideale plek voor jouw technische talent!