PROFESSIONALS

Voor uw organisatie

Orion Engineering beschikt over een database met duizenden professionals die aansluiten op uw vacatures. Van starters en young professionals, tot zeer ervaren specialisten. Onze professionals beschikken over een gedegen technische achtergrond en zijn persoonlijk door Orion geïnterviewd en geselecteerd. Dat kenmerkt de kwaliteit van Orion. Hierbij zoeken wij niet alleen de kandidaat met de juiste technische kennis, maar ook de kandidaat die qua persoonlijkheid het beste binnen uw organisatie past.

Daarnaast biedt Orion Engineering uiteenlopende mogelijkheden om uw teams te versterken. Wij bieden altijd maatwerk en zoeken de beste oplossing voor uw organisatie en uw diensten voor dat moment. Verder bieden wij een succesformule voor organisaties die op zoek zijn naar technische ondersteuning of capaciteitsvergroting, voor zowel tijdelijk als vast. Daarover gaan we graag met u in gesprek.

onze

Traineeships

Bim academy

Orion Engineering weet dat iedere organisatie vraagt om een passende oplossing, als het aankomt op het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. In een tweejarige programma bindt u ambitieuze professionals, die worden opgeleid en begeleid op het gebied van BIM, aan uw organisatie.

Wij maken graag het verschil met u!

Underground development

De ondergrondse infrastructuur in Nederland is verouderd, wordt steeds complexer en verandert constant. Op basis hiervan is het noodzakelijk om de kennis binnen uw organisatie van de complexe wereld van de ondergrondse infrastructuur up-to-date te houden.

Met dit traineeship ontwikkelen wij nieuw talent, óók voor uw organisatie.

DE

Orion Academy

Met de Orion Academy zorgen we ervoor dat technische professionals altijd over de juiste kennis beschikken die voor uw opdracht van belang is. Met onze investeringen kunnen onze professionals nog eens een extra meerwaarde creëren voor uw organisatie.

Neem contact op met een van onze kantoren voor de mogelijkheden voor uw organisatie. We denken graag met u mee!

Stel hier

Uw vraag