Werken bij ASM

ASM is een internationale machinebouwer dat hightech systemen ontwikkeld en produceert voor de halfgeleiderindustrie. Deze systemen zijn in staat om op microscopisch niveau laagjes gas in te dampen om vervolgens een kanaaltje te etsen in dit laagje gas, ofwel atomic layer deposition genoemd.

In Almere is de afdeling SP&R gevestigd. Dit is een state of the art productielocatie waar de systemen en prototypes van ASM gebouwd worden in een cleanroom. Kortom een hightech omgeving waar veel uitdaging te vinden is als het aankomt op complexe techniek.
Vanuit Orion Engineering zijn we al jaren partner van ASM voor het aantrekken van technisch talent. Dit doen we voor uiteenlopende functies gericht op het opbouwen van de machines van ASM. Denk hierbij aan posities als Test Engineer of Assembly Engineer.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ASM? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op!

VACATURES

Wil jij aan de slag bij ASM?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden voor jou bij ASM.

WAAROM

Orion Engineering?

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Wil jij bij ASM solliciteren en ben je benieuwd wat er na jouw sollicitatie gebeurt? Bekijk dan ons sollicitatieproces.

Heb je nog vragen?

Kom in contact met een van onze collega's