Werken bij DAF

DAF Trucks is inmiddels meer dan 25 jaar een strategisch partner van Orion Engineering. Deze samenwerking is ontstaan wegens vraagstukken op engineering gebied. Deze zijn er volop gezien de omvangrijke site van DAF in Eindhoven. De afdelingen Productontwikkeling, (voertuigen en motoren), testing, laboratorium en de productie zijn hier vertegenwoordigt en bieden een interessante werkomgeving. Voor kandidaten biedt Orion bij DAF Trucks mogelijkheden op het gebied van productontwikkelingconstructeur werkzaamhedenproduction engineering,
Testen/testengineering / Validatieprojectmanagament/projectmanagersembedded engineering
en software testlogistics/supply chain en maintenance.

Een start bij Orion Engineering betekent dat je naar de juiste aanvangspositie wordt geleid waarna jij jezelf sterk kunt door ontwikkelen naar een functie die je daarna ambieert. Je geeft je carrière vorm door te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Interesse? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op!

VACATURES

Wil jij aan de slag bij DAF?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden voor jou bij DAF.

WAAROM

Orion Engineering?

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Wil jij bij DAF solliciteren en ben je benieuwd wat er na jouw sollicitatie gebeurt? Bekijk dan ons sollicitatieproces.

Heb je nog vragen?

Kom in contact met een van onze collega's