Werken bij Neways

Neways Advanced Applications is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van functionele modules en subsystemen voor de hightech industrie. Binnen Neways Advanced Applications werk je in een low-volume, high complexity omgeving. De elektronische componenten die Neways Advanced Applications maakt worden verkocht door wereldwijd actieve Original Equipment Manufacturers (OEMS). Neways Advanced Applications is een onderdeel van Neways Electronics en is gevestigd in Son en Breugel.

Als partner van Neways werken we al jaren nauw samen en creëren we op dagelijkse basis mooie matches tussen mensen met een passie voor techniek en de uitdagende vacatures van Neways. Binnen Neways Advanced Applications hebben wij mogelijkheden in allerlei verschillende richtingen. Zo zijn er binnen het warehouse van Neways verschillende mogelijkheden in zowel 2 als 3 ploegen. Daarnaast zijn er binnen de productie van Neways veel mooie uitdagingen op technisch vlak te vinden. Zo is er de functie van Electronic Assembler waarbij je printplaten gaat assembleren en solderen óf je gaat juist als Module Assembly Technician aan de slag waarbij je complete modules gaat bouwen. Voor de positie van Electronic Assembler hebben we een eigen opleidingstraject, waardoor je zonder relevante technische werkervaring maar mét de juiste motivatie van ons de kans krijgt om gecertificeerd te worden tot Electronic Assembler. Voor de ervaren technici hebben we ook mogelijkheden in de richting van Testing, Quality en Engineering.

Door ons intensieve partnerschap met Neways weten wij precies welke vacature voor jou de 100% match is, vervolgens begeleiden we je gedurende het gehele sollicitatieproces en zorgen wij er voor dat je met een goed gevoel aan deze geweldige uitdaging kunt beginnen!

Nieuwsgierig? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op!

VACATURES

Wil jij aan de slag bij Neways?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden voor jou bij Neways.

WAAROM

Orion Engineering?

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Wil jij bij Neways solliciteren en ben je benieuwd wat er na jouw sollicitatie gebeurt? Bekijk dan ons sollicitatieproces.

Heb je nog vragen?

Kom in contact met een van onze collega's