Werken bij

Orion Engineering

Voor onze interne organisatie zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team komt versterken. Dit kan op een van onze kantoren in Apeldoorn, Capelle a/d IJssel, Eindhoven of Utrecht. We zoeken onder andere versterking op het gebied van sales en recruitment.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

WAAROM

Orion Engineering?

Onze ambitieuze collega’s gaan stuk voor stuk voor het optimale resultaat, en dat wordt beloond. Binnen Orion Engineering zijn er dan ook volop doorgroeimogelijkheden. Om jou hierbij te helpen besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling door verschillende trainingen en ‘coaching on the job’ door een ervaren collega. Naast je vaste werkzaamheden is er ook altijd ruimte voor eigen inbreng.

Orion Engineering bestaat uit een hechte groep collega’s die graag onze successen samen vieren. Zo hebben we regelmatig gezellige uitjes en indrukwekkende incentives.

Werken als business manager?

Als Business Manager bij Orion is voor jou geen dag hetzelfde. De ene dag ben je bij verschillende opdrachtgevers op bezoek en de andere dag ben je in gesprek met technische kandidaten.

Alles wat je doet is gericht op ondernemerschap en groei. Je speelt actief in op kansen die je ziet in de markt en bent steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Jouw ambitie is dan ook om door te groeien naar een rol met meer verantwoordelijkheden.

Binnen Orion Engineering zijn er dan ook volop doorgroeimogelijkheden. En om jou op dit niveau te krijgen besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling door verschillende trainingen en ‘coaching on the job’.

Heb je nog vragen?

Kom in contact met een van onze collega's