Shiftleader – Amsterdam – Noord-Holland

Ben jij een gepassioneerde professional met een sterke technische achtergrond? Heb je ervaring met het leiden van teams en het oplossen van technische vraagstukken? Dan hebben we een spannende mogelijkheid voor jou in een toonaangevend bedrijf binnen de t

Projectleader – Landelijk – Nederland

Ben jij een (startende) gedreven en ambitieuze Projectleader met een passie voor infrastructuurprojecten? Wil je graag een actieve rol spelen in het realiseren van essentiële projecten die onze samenleving verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Quality Engineer – Utrecht – Utrecht

Wil jij jouw passie voor precisie en kwaliteit combineren met de dynamiek van de machinebouw? Ben jij de gedreven Quality Engineer die geen genoegen neemt met “goed genoeg” en altijd streeft naar perfectie? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Service Monteur – Leiden – Zuid-Holland

Ben jij klaar voor een opwindend avontuur waarbij je technische vaardigheden inzet voor energie-installaties op unieke locaties verspreid door heel Nederland? Dan is dit voor jou!

Logistiek Specialist – Eindhoven – Noord-Brabant

Ben je een teamspeler, servicegericht, flexibel en een doelgericht persoon die graag de best mogelijke prestaties wil bereiken in een high-tech omgeving? Dan zou de functie als Logistiek Specialist de baan voor jou zijn!