Lead Engineer – Den Haag – Zuid-Holland

Ben jij een gedreven technisch professional met een passie voor het creëren van geavanceerde mobiliteitsoplossingen? Wij hebben een boeiende gelegenheid voor een ervaren Lead Engineer om zich bij een team aan te sluiten en een sleutelrol te spelen in het

E&I Engineer – Rotterdam – Zuid-Holland

Als E&I Engineer ben je de essentiële schakel tussen ontwerp en uitvoering. Je pakt verschillende projecten tegelijk op, veel afwisseling dus. Daarbij helpen we je graag om verder te groeien in dit mooie vak!

Safety Engineer – Dordrecht – Zuid-Holland

Houd jij ervan om in een projectteam te werken aan grote infrastructurele projecten, zoals bruggen, sluizen en gemalen? Wil jij je als Safety Engineer bezighouden met bezig houden met veiligheid van natte infrastructuur? Lees dan snel verder!

Service Monteur – Leiden – Zuid-Holland

Ben jij klaar voor een opwindend avontuur waarbij je technische vaardigheden inzet voor energie-installaties op unieke locaties verspreid door heel Nederland? Dan is dit voor jou!

Servicetechnicus – Rotterdam – Zuid-Holland

Ben jij gepassioneerd door techniek en sta je te popelen om je vaardigheden in te zetten voor het leveren van uitmuntende service? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een gedreven en toegewijde Servicetechnicus om het team van onze opdrachtgever te ve