René Louwers

René Louwers
Directeur
Mobiel: 06 – 2784 7685

Als Directeur van Orion Engineering ben ik verantwoordelijk voor alle activiteiten van onze kantoren in Nederland. Mijn doelstellingen zijn het leiden van het team en het marktaandeel van Orion Engineering vergroten.

Mijn collega’s en ik streven ernaar dit te doen door middel van het aantrekken van de beste technische talenten en door het aanbieden van persoonlijke ontwikkeltrajecten voor onze technische professionals.

Orion Engineering opereert door heel Nederland en in verschillende vakgebieden, onder andere: High-Tech & Semiconductor Industry, Automotive, Manufacturing & Production, Research & Development, Aerospace, Oil Gas & Chemicals, Marine & Offshore, Supply Chain and Energy.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of naar de juiste kandidaat voor uw vacature, Orion Engineering biedt al ruim 25 jaar de beste oplossing omdat wij maatwerk leveren. Met onze kennis, ruim netwerk en proactieve manier van werken en meedenken acteren wij niet alleen als leverancier, maar als volwaardig partner voor u en uw organisatie.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.