Shannon Guntrum
Sr. Business Manager Manufacturing & Production
Mobiel: 06 – 3104 9890

Als ervaren manager ben ik op dagelijkse basis actief in het adviseren en ondersteunen van technische klanten bij hun personele uitdagingen. Mede door onze 25 jaar ervaring, gedreven managers en uitgebreid netwerk, kunnen wij voor elk personele en technische vraagstuk de gewenste competenties leveren, zowel projectmatig als ook permanent.

Mijn werkgebied bevindt zich binnen de driehoek Maastricht – Venlo – Eindhoven en ik richt mij op de Hightech machine bouw en de automotive maakindustrie. Zo ondersteun ik onder andere VDL Nedcar bij de opschaling van hun productie en Océ Technologies met de ontwikkeling van state-of-the-art Hightech printsystemen.

Met een duidelijke focus en persoonlijke commitment, bewijzen wij keer op keer dat wij van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Graag ga ik in een uitgebreider gesprek verder in, op wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. En uiteraard kom ik graag in contact met technische talenten om de mogelijkheden te onderzoeken die Orion jou kan bieden!