Mijn naam is Peter Bexkens en ik ben geboren en getogen in Eindhoven, maar al weer ruim 30 jaar woonachtig in Geldrop met mijn vrouw en mijn twee dochters. Mijn kostbare vrije tijd vul ik met hardlopen, fietsen, muziek, films, fotografie en uiteraard zoals menigeen met arbeid in en rondom het huis… dus tijd te kort.

Ik heb Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de HTS in Eindhoven. Mijn carrière begon bij Philips Consumer Electronics en sindsdien ben ik werkzaam geweest bij diverse business-units binnen het Philips concern. Mijn laatste vaste baan binnen Philips was bij de BU Semiconductors als SAP Master Data specialist. Kort na de verkoop van Philips Semiconductors (de chiptak ging verder onder de naam NXP) was ik op zoek naar een nieuwe baan en kwam ik via Orion Engineering bij Philips terecht. Dit keer bij Philips Healthcare dat nu Philips Healthtech heet.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in verschillende rollen, als Process Engineer bij iXR (röntgen) en bij MRi en momenteel ben ik Quality Officer MRi systems.

Bij mijn werkzaamheden hou ik mij bezig met het onderhoud en de verbetering van het kwaliteitssysteem en werk ik samen met de Quality Engineers van de Building Blocks (productiecellen) aan integrale kwaliteitsverbeteringen (handboek, procedures). De werkzaamheden zijn veelomvattend, van het werken aan gestructureerde (GreenBelt) verbeterprojecten tot medeverantwoordelijke van het Quality Nonconforming proces.

 

 

Wat vind ik prettig aan het werken bij Orion? Orion is heel toegankelijk, zowel via bijvoorbeeld de website te benaderen als via het kantoor. Vooraf word je profiel, ervaring, kennis en kunde besproken en dit wordt vertaald naar concrete vacatures. Je wordt goed begeleid door jouw persoonlijke business manager die tevens een goed sparringpartner is. Er zijn frequent gesprekken waar echt de tijd voor je wordt genomen.
Orion heeft een hele grote klantenportefeuille en netwerk, wat veel mogelijkheden biedt. Daarnaast zijn er interessante opleidingsmogelijkheden, zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Uiteraard is alles bij Orion goed geregeld, zoals de goede arbeidsvoorwaarden. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor leuke bijeenkomsten – het sociale aspect wordt niet vergeten. En het is een leuk en kundig team!