Orion Engineering is al bijna 30 jaar dé detacheerder in de techniek. We zetten deze kennis en ervaring graag in om de ideale plek te vinden voor jouw technische talent!

Om aan de slag te gaan op één van onze innovatieve opdrachten, moet je absoluut de juiste instelling hebben. We zoeken gedreven mensen. Mensen die raad weten met een flinke dosis vrijheid en de bijkomende verantwoordelijkheden.

Technische professionals die zelfstandig maar ook in teamverband optimaal kunnen presteren. Je passie voor techniek is vanzelfsprekend, waarbij er kansen zijn voor professionals met MBO+, HBO of Universitaire achtergrond op het gebied van bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Natuurkunde, Automotive Technology, Aerospace, Systems & Control, Logistics en Mechatronica. De bereidheid om te blijven groeien in je vak is een must, de techniek is immers een dynamische branche.

De Orion Academy kan jou ondersteunen bij je verdere ontwikkeling, zowel op technisch als persoonlijk vlak. Bekijk de pagina over de Orion academy via deze link.

Wat bieden we je?

Orion Engineering kan jouw carrière in de techniek op verschillende manieren vormgeven. Je kunt aan diverse projecten werken en zo een brede ervaring opbouwen. Of je kunt na verloop van tijd bij de klant in vaste dienst treden. Voor een tijdelijke óf een vaste baan is Orion Engineering dus de ideale regisseur om jouw carrière in de techniek te ontwikkelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of stuur een open sollicitatie.

Wat kenmerkt Orion Engineering?

Er zijn uiteenlopende redenen om met Orion Engineering kennis te maken. We hebben je namelijk een hoop te bieden:

  • Uitdagende en innovatie opdrachten bij de top van het bedrijfsleven
  • Ambitieuze omgeving met gepassioneerde collega’s
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Training en certificering op technisch en persoonlijk vlak
  • Flexibel of vast dienstverband
  • Lokale ondersteuning, internationale inzetbaarheid
  • Ruimte voor initiatief en voldoende verantwoordelijkheid

Meer weten? Wij komen graag met je in contact!