WORD ONZE PARTNER IN TECH.

Als technisch detacheringsbureau richten we ons op het selecteren van technische experts. Tijdens de werving van technisch personeel is er een zorgvuldig selectieproces. We houden persoonlijke interviews om te verzekeren dat alle kandidaten niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook de juiste persoonlijke eigenschappen hebben die aansluiten bij de cultuur van je bedrijf. Dit kenmerkt de kwaliteit van Orion.

Orion engineering

Hét detacheringsbureau voor tech bedrijven

Orion Engineering wordt erkend als een betrouwbaar detacheringsbureau met een sterke aanwezigheid in de technische sector. We hebben een breed bereik dat zich uitstrekt over verschillende industrieën, waardoor we in staat zijn om uitzonderlijk talent te identificeren en te helpen op gebieden zoals engineering, automatisering, ontwerp, en nog veel meer.

Onze Visie

Van ambitieuze starters tot ervaren specialisten

Bij Orion Engineering zijn we gericht op het leiden van de markt in technische detachering. Wij verbinden getalenteerd technisch personeel met toonaangevende bedrijven.

Onze missie is simpel: de beste matches maken tussen deskundige professionals en innovatieve projecten. We zijn experts in detachering engineering en streven ernaar om het veld van technische detachering te transformeren.

Ben je op zoek naar technisch personeel? Orion is jouw partner in werving en selectie van technisch personeel.

Persoonlijke aanpak in technische detachering

In de kern van wat we doen, staat het vereenvoudigen van innovatie in de wereld van technologie centraal. We doen dit door getalenteerde technische experts te plaatsen op plekken waar ze een echte impact kunnen hebben en de technologie vooruit kunnen helpen. Door samen te werken met vooruitstrevende bedrijven zoals ASML en Philips, helpen we hen nieuwe technologieën te verkennen door hun team uit te breiden met getalenteerde professionals.

Deze verbinding tussen expertise en ambitie bereidt de weg voor innovatieve technologische vooruitgang die de weg vrijmaakt voor een betere toekomst.

Zoek je een partner voor de werving van technisch personeel? Bij Orion richten we ons op jouw specifieke behoeften om oplossingen op maat te bieden die je verwachtingen overtreffen.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe een samenwerking met Orion jouw bedrijf kan helpen groeien en naar nieuwe hoogten brengt.

Een aantal van onze trouwe partners:

Onze locaties

Gevestigd in vijf steden in Nederland en met meer dan 500 professionals in dienst, beschikken we over een krachtig team met aanzienlijk groeipotentieel.

Kantoor Amstelveen

Professor WH Keesomlaan 1
1183DJ, Amstelveen

+31612668097

Kantoor Capelle aan den IJssel

Fascinatio Boulevard 582,
2909VA, Capelle a/d IJssel

010-447-1320

Kantoor Utrecht

Herculesplein 6
3584AA, Utrecht

030-281-0600

Kantoor Apeldoorn

Linie 544
7325DZ, Apeldoorn

030-281-0600

HQ Eindhoven

Hurksestraat 43,
5652AH, Eindhoven

040-211-6777

Natuurkunde

Applied physics en technische natuurkunde zijn inwisselbaar, maar bij veel technische Toegepaste Natuurkundenatuurkunde beroepen wordt de Engelse term gebruikt om een internationale doelgroep aan te spreken. Uiteindelijk is er geen verschil. Als technische natuurkundige ben je altijd op zoek naar ‘hoe de wereld in elkaar steekt’. Je gebruikt de natuur en vertaalt de fysische verschijnselen naar toepassingen in de techniek, waarmee nieuwe materialen, technische apparatuur worden gemaakt.

Werktuig bouwkunde

Werktuigbouwkunde is veel meer dan alleen machines ontwerpen: het is de kunst en wetenschap van het verbeteren van onze wereld dóór technologie. Dit veld speelt een cruciale rol in sectoren zoals energie, de auto-industrie en productie, waar innovatie aan de orde van de dag is.

Mechatronica

In de wereld van technische innovatie is robotica en mechatronica een dynamisMechatronicach vakgebied. Dit domein omvat de integratie van mechanica, elektronica en informatica om geavanceerde systemen te creëren die de grenzen van traditionele technologieën overstijgen.

Elektrotechniek

ElektrotechniekTegenwoordig is alles techniek. Geen wonder dus, dat engineering vacatures voor het oprapen liggen. Maar juist daardoor is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Als je in deze tijd een engineer elektrotechniek bent – of iets soortgelijks – dan heb je vaak verschillende aantrekkelijke opties. Tegelijk kan dat dus ook overweldigend zijn. Zeker als je nog aan het begin van je carrière staat. Orion Engineering kan jou helpen. Wij helpen engineers met het vinden van de juiste elektrotechniek baan bij grote en aansprekende bedrijven, die zich bezighouden met baanbrekende innovatie.

Technische bedrijfskunde

Technische bedrijfskunde is een vakTechnische Bedrijfskundegebied dat zich richt op het integreren van technische kennis en bedrijfskundige principes om complexe technologische processen en systemen te beheren en optimaliseren binnen organisaties.

Software techniek

Software

Softwaretechniek, ook wel IT genoemd, omvat het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van computertoepassingen en -systemen. Het is de kern van moderne technologie en biedt oplossingen voor diverse behoeften, van softwareapplicaties tot netwerkbeheer. In een steeds digitalere wereld is softwaretechniek essentieel voor het creëren van innovatieve oplossingen en het stimuleren van vooruitgang.