VOOR TALENTEN.

Wij verbinden talent met innovatieve en groeiende bedrijven in de technische sector.

Bij Orion is ons belangrijkste doel om bedrijven te voorzien van technische experts die op zoek zijn naar gespecialiseerde vaardigheden.
Wij hebben iets met het vinden van de perfecte kandidaten en hen te koppelen aan mogelijkheden die passen bij hun capaciteiten en doelen.

Technisch talent - Tech vacatures

Technisch talent - Tech vacatures

Technisch talent - Tech vacatures

Recente tech vacatures

Natuurkunde

Applied physics en technische natuurkunde zijn inwisselbaar, maar bij veel technische Toegepaste Natuurkundenatuurkunde beroepen wordt de Engelse term gebruikt om een internationale doelgroep aan te spreken. Uiteindelijk is er geen verschil. Als technische natuurkundige ben je altijd op zoek naar ‘hoe de wereld in elkaar steekt’. Je gebruikt de natuur en vertaalt de fysische verschijnselen naar toepassingen in de techniek, waarmee nieuwe materialen, technische apparatuur worden gemaakt.

Werktuig bouwkunde

Werktuigbouwkunde is veel meer dan alleen machines ontwerpen: het is de kunst en wetenschap van het verbeteren van onze wereld dóór technologie. Dit veld speelt een cruciale rol in sectoren zoals energie, de auto-industrie en productie, waar innovatie aan de orde van de dag is.

Mechatronica

In de wereld van technische innovatie is robotica en mechatronica een dynamisMechatronicach vakgebied. Dit domein omvat de integratie van mechanica, elektronica en informatica om geavanceerde systemen te creëren die de grenzen van traditionele technologieën overstijgen.

Elektrotechniek

ElektrotechniekTegenwoordig is alles techniek. Geen wonder dus, dat engineering vacatures voor het oprapen liggen. Maar juist daardoor is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Als je in deze tijd een engineer elektrotechniek bent – of iets soortgelijks – dan heb je vaak verschillende aantrekkelijke opties. Tegelijk kan dat dus ook overweldigend zijn. Zeker als je nog aan het begin van je carrière staat. Orion Engineering kan jou helpen. Wij helpen engineers met het vinden van de juiste elektrotechniek baan bij grote en aansprekende bedrijven, die zich bezighouden met baanbrekende innovatie.

Technische bedrijfskunde

Technische bedrijfskunde is een vakTechnische Bedrijfskundegebied dat zich richt op het integreren van technische kennis en bedrijfskundige principes om complexe technologische processen en systemen te beheren en optimaliseren binnen organisaties.

Software techniek

Software

Softwaretechniek, ook wel IT genoemd, omvat het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van computertoepassingen en -systemen. Het is de kern van moderne technologie en biedt oplossingen voor diverse behoeften, van softwareapplicaties tot netwerkbeheer. In een steeds digitalere wereld is softwaretechniek essentieel voor het creëren van innovatieve oplossingen en het stimuleren van vooruitgang.

Onze partners

Bij ons kun je waardevolle werkervaring opdoen bij gerenommeerde bedrijven zoals DAF, PHILIPS, VDL, ASM, ASML, BOSKALIS en NEWAYS. Met een breed scala aan functies bieden we mogelijkheden om op uitdagende posities terecht te komen. Of je nu geïnteresseerd bent in engineering, productie, logistiek, of management, wij hebben diverse kansen die passen bij jouw vaardigheden en interesses.

Dit is jouw kans om waardevolle ervaring op te doen en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen!

VDL Groep is een internationaal industrieel familiebedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven. VDL Groep richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, autobussen en andere eindproducten. Daarnaast heeft VDL een focus op de assemblage van personenauto’s.

ASM is een internationale machinebouwer dat hightech systemen ontwikkeld en produceert voor de halfgeleiderindustrie. Deze systemen zijn in staat om op microscopisch niveau laagjes gas in te dampen om vervolgens een kanaaltje te etsen in dit laagje gas, ofwel atomic layer deposition genoemd.

Neways Advanced Applications is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van functionele modules en subsystemen voor de hightech industrie. Binnen Neways Advanced Applications werk je in een low-volume, high complexity omgeving.

ASML is een Nederlands hightechbedrijf gevestigd in Veldhoven en tevens de belangrijkste leverancier van lithografiemachines, die gebruikt worden bij het produceren van chips.

Kom met ons in gesprek!