Word business manager bij Orion.

Grote successen bereik je niet in één keer, dat gaat stap voor stap. Als Business Manager zul je bij indiensttreding intensief worden begeleid door één of meerdere seniors, zodat jij een vliegende start kunt maken in het opzetten of verder uitbouwen van een zelfgekozen technische discipline. 

Met je netwerk en kennis van de branche zul je als specialist écht van toegevoegde waarde zijn om de perfecte match te maken. Je bent de verbindende factor tussen de opdrachtgever en kandidaat op hun weg naar succes.

Bas Ruijsch

Senior Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven, wat zijn je taken?
Senior Business Manager, een uitdagende rol. Een mooie combinatie waarin zowel operationele taken als meer aansturende taken naar voren komen. In de rollen van JBM en BM ben je veel bezig met het opbouwen van jouw businesscase en klantrelaties, in de rol van EBM ga je deze case maximaal benutten en junioren helpen met het opbouwen van hun businesscase.

Wat zijn enkele uitdagingen op het werk?
Het constant leveren van de juiste kandidaten voor onze partners. Daarnaast kan het een uitdaging zijn om werk en privé goed te combineren.

Wat maakt het werk leuk?
Het maken van de juiste matches tussen onze partners en de kandidaten. Op het moment dat iemand dan aan de slag gaat en erg tevreden is, geeft dat veel voldoening. Daarnaast is het team in Apeldoorn leuk en maken de vele uitjes en mogelijkheden bij Orion het werk leuk.


Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?

Een grote, ik heb me hier kunnen ontwikkelen van starter tot de professional die ik nu ben. Er zijn nog een hoop stappen te maken, met alle kansen bij Orion Engineering.

Sinem Aydogan

Business Manager

Wat is jouw expertisegebied? ik focus me voornamelijk op de Infra/Civiel/Installatie technische bedrijven. Dit is in essentie heel erg breed maar over de maanden heen heb ik een duidelijk overzicht voor mijzelf kunnen ontwikkelen. Ik hou nou eenmaal ook van snelheid en kansen zien!

Wat zijn enkele uitdagingen op werk? Als Business Manager kan je tegen veel verschillende uitdagingen lopen, en dat elke dag weer opnieuw. Ik heb de afgelopen maanden goed moeten leren hoe je met afwijzingen om gaat. De huidige arbeidsmarkt is enorm krap en soms is het lastig om kandidaten 100% committed te krijgen. Dit maakt mijn werk natuurlijk ook weer leuk, ik zie het tegenwoordig als een vriendelijke battle!

Wat maakt het werk leuk? Aangezien ik zelf geen technische achtergrond heb, vind ik het heel leuk om met kandidaten te spreken die hier wel veel van af weten. Idem met klanten bij wie ik af en toe langs mag komen voor een korte rondleiding of om een bakje koffie te doen en bij te praten. Op die manier voel ik mij betrokken in het groeiprocess van een van de snelst groeiende en innovatieve businesses van vandaag de dag.

Wat doe je om te ontspannen thuis? Schoonmaken! Ik ben stiekem ook een panic cleaner en vind eigenlijk ook mijn rust in een schoon huis. Koken en bijkletsen met vrienden/familie helpt mij ook vaak met ontspannen.


Georgia Filippopoulos

HR Officer

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven, wat zijn je taken? Als HR-officer houd ik me voornamelijk bezig met het beheren van het verzuim binnen de organisatie. Dit omvat het nauwlettend volgen van ziekmeldingen, het coördineren van terugkeer naar werkprocessen, en het implementeren van strategieën om het verzuim te verminderen.

Wat maakt het werk leuk? Het samenwerken met inspirerende collega’s en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur maken het werk enorm plezierig. Het creëren van een ondersteunende omgeving waarin medewerkers gedijen is zeer bevredigend.

Wat doe je om te ontspannen thuis?Thuis ontspan ik door ervoor te zorgen dat mijn omgeving schoon en opgeruimd is, een rustgevend bad te nemen, te genieten van lekker eten en regelmatig te sporten.


Paul Verheijden

Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven, wat zijn je taken?

Als Business Manager bestaat mijn functie uit het vinden en maken van de perfecte match tussen beroepsprofessionals en onze partners. Hierbij ben ik enerzijds verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals, waarbij we samen een traject aangaan waarin wordt gekeken naar waar de professional naar op zoek is in een nieuwe uitdaging en waar zijn of haar kwaliteiten liggen. Vervolgens bereid ik de kandidaat voor op het sollicitatiegesprek met de desbetreffende manager en zorg ik tijdens dit proces ervoor dat degene altijd bij mij terecht kan met vragen. Anderzijds ben ik verantwoordelijk voor het nauw in contact staan met onze partner en samen te kijken naar waar de klant behoefte aan heeft. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons bereik door ook compleet nieuwe partnerschappen aan te gaan en zo enerzijds de beroepsprofessionals meer afzetmogelijkheden te bieden en anderzijds meer (toekomstige) partners te kunnen ondersteunen in hun personeels capaciteitsvraagstuk.


Yusuf Önder

Division manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven? Wat zijn je taken?
Binnen Orion ben ik eindverantwoordelijk voor onze Operations Unit (Machine Build & Assembly, Logistics & Process Technology). Als Division Manager ligt voor mij de focus op het begeleiden van Business Managers, technische professionals, evenals het onderhouden van langdurige relaties met onze partners.

Wat is jouw expertisegebied?
Met ons team richten wij ons op het aantrekken van getalenteerde professionals in de technische sector voor gerenommeerde bedrijven in zowel multinationals als het MKB.

Wat zijn enkele uitdagingen op het werk?
Na een nachtje slapen overwinnen wij alle uitdagingen binnen ons team.

Wat maakt het werk leuk?
Bij Orion Operations draait het om teamwork, resultaten en een gezellige sfeer. We streven samen naar succes en motiveren elkaar om doelen te behalen.

Wat doe je om te ontspannen thuis?
Gamen

Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?
Binnen Orion heb ik de kans gekregen om na mijn studie mezelf te ontwikkelen tot een volwaardige managementpositie in zeer korte tijd, waarbij ik het vertrouwen heb gekregen om mijn businesscase uit te bouwen tot een volwaardige unit.


Romy Reijnders

Division Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?

Wat zijn je taken? Division Manager. Ik ben eindverantwoordelijk voor het team dat zich focust op de Electrical en Software divisie. In mijn rol coach en begeleid ik mijn team van Business Managers en Recruiters en fungeer ik op strategisch niveau als aanspreekpunt voor onze partners. Daarnaast geef ik interne trainingen (aan nieuwe collega’s) en externe trainingen (bijvoorbeeld aan studenten).

Wat is jouw expertisegebied?

Het coachen en begeleiden van collega’s om ervoor te zorgen dat deze zich kunnen ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Wat zijn enkele uitdagingen op werk?

We dienen continu te vernieuwen en onszelf te verbeteren om succesvol te blijven; wat gisteren goed ging, hoeft voor morgen geen garantie tot succes te zijn. Je moet altijd kritisch blijven kijken naar je plan en je proces om ervoor te zorgen dat je alle mogelijke kansen benut.

Wat maakt het werk leuk? Er is geen dag hetzelfde en je bent nooit uitgeleerd.

Kun je enkele van de meest inspirerende projecten noemen waaraan je hebt gewerkt tijdens je tijd bij Orion?

Als Business Manager heb ik een samenwerking met een partner kunnen opbouwen tot de nummer 1 partner van Orion, waarbij ik meer dan 100 medewerkers aan een mooie nieuwe uitdaging heb kunnen helpen binnen deze partner. Dit traject is op verschillende vlakken zeer leerzaam geweest en is vandaag de dag nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn werk.


Quincy Eskens

Senior Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?

Ik ben Senior Business Manager. Mijn rol omvat een 360-graden verantwoordelijkheid, waarbij ik zowel de zakelijke kant als de kandidaten kant beheers. Ik onderhoud en breid mijn netwerk uit, met een specifieke focus op Supply Chain. Daarnaast richt ik me op het vinden en binden van gekwalificeerde professionals die passen binnen dit vakgebied.

Wat is jouw expertisegebied?

Mijn expertisegebied ligt in alle posities binnen Supply Chain op HBO- en WO-niveau. Ik heb uitgebreide ervaring en kennis opgebouwd in het plaatsen van gekwalificeerde kandidaten in diverse functies binnen deze sector.

Wat maakt het werk leuk?

Wat mijn werk zo leuk maakt, is het constante contact met mensen. De diversiteit aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Bovendien geeft het vieren van successen, zowel klein als groot, veel voldoening.

Wat doe je om te ontspannen thuis?

Thuis ontspan ik door tijd door te brengen met mijn gezin. Daarnaast vind ik het heerlijk om te relaxen en speel ik graag poker om te ontspannen en mijn gedachten te verzetten.


Mucella Tasçilar

Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?

Business manager. Als Business manager bouw ik mijn eigen business met de focus op de electrical/electronica kant. Hierbij zorg ik dat onze partners worden voorzien van de juiste professionals en de professional wordt voorzien van de juiste baan. Hierin zorg je voor duurzame samenwerking met zowel nieuwe als technische bedrijven.

Wat is jouw expertisegebied?

Ik ben erg mensgericht en dit belangrijk om te binden met zowel partner als medewerker.

Wat maakt het werk leuk?

De afwisseling maar vooral ook het maken van de juiste match voor kandidaten. Het leukste moment is dat een kandidaat een aanbod krijgt en hierin ook aangeeft dat we echt iets hebben gevonden waar hij/zij naar op zoek was.

Wat doe je om te ontspannen thuis?

Ik kickboks graag in mijn vrije tijd (dit is voor mij een manier om te ontspannen.


Melle Reiff

Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?

Business Manager in Amstelveen. Zorgen voor nieuwe business en onderhouden van huidige relaties. Naast deze werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor het 360-recruitment.

Wat is jouw expertisegebied?

Civiel, techniek en aerospace.

Wat zijn enkele uitdagingen op werk?

Het vinden van de juiste kandidaten die bedrijven zoeken. De snelheid waarmee je moet handelen en het vooruit plannen.

Wat doe je om te ontspannen thuis?

Sporten, de natuur in gaan, met vrienden en familie afspreken.

Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling? Binnen mijn functie krijg ik nog meer ruimte om mijn eigen business op te bouwen. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen die bijdragen aan mijn carrière.


Marit van der Meer

Business Manager

Binnen Orion Engineering ben ik net gepromoveerd tot Business Manager, maar ben begonnen als recruiter. Zelf ben ik werkzaam in Apeldoorn, waar ik mij voornamelijk focus op de oostelijke regio van Nederland. Als recruiter richtte ik mij vooral op de tak van engineering, maar spreek zo nu en dan ook technici uit het werkveld van operations. Ik ben binnen Orion verantwoordelijk voor de instroom van kandidaten. Dit doe ik door middel van verschillende kanalen. Hierbij kan je denken aan LinkedIn, Facebook, jobboards en mijn eigen netwerk. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de eerste kennismaking met Orion. Hierbij vraag ik uit wat een kandidaat zoekt op het gebied van wensen en ambities, maar kijk ik ook naar hoe een kandidaat overkomt als persoon. Op basis hiervan overleg ik met de Business Managers welke opties zij hebben die aansluiten op het profiel van de kandidaat. Mijn doel is om een kandidaat zo goed mogelijk te begeleiden in het maken van een keuze voor een vervolgstap. Het interessante aan mijn werk is de diversiteit aan mensen die ik ontmoet, wat leidt tot uiteenlopende gesprekken. De uitdaging ligt in het begrijpen van de behoeften van elke individuele kandidaat en het vinden van geschikte kandidaten.

Als ik thuis ben, sport ik vaak nog in de sportschool, kijk ik een film of doe ik iets leuks met vrienden. Wat Orion heeft bijgedragen aan mijn professionele ontwikkeling is om jezelf constant te verbeteren en het beste iedere dag weer uit jezelf te halen. Daarnaast leer je omgaan met tegenslagen, omdat deze onvermijdelijk zijn in dit vakgebied.


Mano Pinto

Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?

Ik ben Junior Business Manager en ben bezig met het spreken van (latente) kandidaten, het voeren van klantgesprekken en het genereren van nieuwe klanten.

Wat is jouw expertisegebied?

Ik ben verantwoordelijk voor de logistieke posities bij onze partners ASML, VDL ETG en Frencken.

Wat zijn enkele uitdagingen op werk?

Omgaan met bezwaren Het vinden van kwalitatieve kandidaten Het consistent ophalen van matchings

Wat maakt het werk leuk?

Een dag als Business Manager is elke dag anders. De ene dag voer je kennismakingsgesprekken met kandidaten en de andere dag ben je bezig met acquisitie. Deze afwisseling maakt het werk leuk.

Wat doe je om te ontspannen thuis?

Thuis relax ik op de bank en kijk ik een serie op Netflix of ben ik aan het sporten.

Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?

Orion geeft me de begeleiding en trainingen die ik nodig heb om mijn commerciële vaardigheden te verbeteren.

Kun je enkele van de meest inspirerende projecten noemen waaraan je hebt gewerkt tijdens je tijd bij Orion?

Een van de meest inspirerende dingen die ik heb gedaan is het flitsen, waarbij ik zonder afspraak bij bedrijven op bezoek ben geweest voor acquisitie.


Frank Ruck

Division Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?

Division Director. Het continu naast je team staan om ze het vak recruitment te leren. Samen bellen, deals maken en klanten bezoeken. Daarnaast ben je continu bezig met je businesskansen, op zoek naar kandidaten en partners. Verder ben ik veel betrokken bij het aan boord halen van nieuwe klanten.

Wat is jouw expertisegebied?

Energie, maakindustrie, aerospace, installatietechniek en automatisering.

Wat zijn enkele uitdagingen op werk?

Zorgen dat je alle ballen hoog houdt, zowel voor je interne team als voor je klanten. Daarnaast is de continue stroom van nieuwe kandidaten soms een uitdaging.

Wat maakt het werk leuk?

De dynamiek, het snel schakelen, de verschillende stakeholders en het blij maken van consultants en klanten.

Wat doe je om te ontspannen thuis?

Hardlopen, naar de sportschool gaan en tijd doorbrengen met vrienden.

Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?

Op het gebied van management worden er veel trainingen gefaciliteerd.


Ertugrul Akkaya

Senior Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?
Ik werk als Senior Business Manager. Hierbij heb ik een 360 graden rol waarbij ik focus op recruitment, klantrelaties onderhouden, acquisitie en consultants helpen met diverse vraagstukken.


Wat zijn enkele uitdagingen op werk?
Soms maak je mee dat er geen vacatures staan in het systeem terwijl je diverse kandidaten hebt gesproken. Om ervoor te zorgen dat je toch een rol creëert bij een manager en de kandidaat hierop kan voorstellen kan een uitdaging zijn. Daarnaast ontvang ik wekelijks vragen van consultants omtrent het werk die ze verrichten, salaris, evaluaties en omtrent privé zaken. Dit combineren met het behalen van je KPI’s kan een uitdaging zijn omdat consultants veel aandacht vragen.

Wat maakt het werk leuk?
Mensen helpen met het vinden van hun ideale job.


Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?
Dit is mijn eerste job. Ik heb mezelf ontwikkelt op zowel persoonlijk als op zakelijk gebied. Hierbij kun je denken aan het voeren van (zakelijke) gesprekken, relaties onderhouden, structuur hebben/onderhouden en plannen.


Edgar Grigorjan

Senior Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?
Mijn functie is Senior Business Manager bij Orion Engineering. Als Senior Business Manager ben ik verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van klantrelaties, het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het plaatsen van engineers bij onze klanten. Mijn taken omvatten onder andere het begrijpen van de behoeften van klanten, het matchen van de juiste engineers met projecten en het zorgen voor een succesvolle uitvoering van detavast-projecten.

Wat is jouw expertisegebied?
Mijn expertisegebied ligt in het matchen van engineers met de juiste vacatures en het opbouwen van sterke zakelijke relaties. Ik heb een begrip van de behoeften van zowel onze klanten als onze engineers en ik ben in staat om oplossingen te bieden aan beide partijen.

Wat zijn enkele uitdagingen op werk?
Enkele uitdagingen op het werk zijn onder andere het vinden van kandidaten, juiste match tussen engineers en vacatures vinden en het omgaan met veranderende eisen van klanten.

Wat maakt het werk leuk?
De mogelijkheid om bij te dragen aan het succes van zowel onze klanten als engineers. Ik geniet ervan om een brug te slaan tussen vraag en aanbod en om te zien hoe onze engineers groeien en succesvol worden in hun werk.

Wat doe je om te ontspannen thuis?
Sportschool, film kijken en zo nu en dan een potje poker of schaken

Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?
Door mij de kans te geven om te groeien en te excelleren in mijn rol als Business Manager. Het bedrijf biedt een stimulerende werkomgeving waarin ik mijn vaardigheden kon inzetten en ontwikkelen en mijn carrière kon uitbouwen.

Kun je enkele van de meest inspirerende projecten noemen waaraan je hebt gewerkt tijdens je tijd bij Orion?
Vanaf het begin van het nieuwe kantoor hier in Apeldoorn ben ik actief betrokken geweest bij het bevorderen van de groei van het kantoor. Ik ben trots op het succes van mijn inspanningen op het gebied van sales, recruitment en het binnenhalen van nieuwe klanten.


Bram de Jongh

Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?

Ik omschrijf mijn functie als business manager hectisch en uitdagend. Ik vervul een 360° rol binnen de technische detachering, wat inhoudt dat ik in contact kom en blijf met professionals, hen begeleid tijdens hun werkperiode, acquisitie uitvoer bij koude en lauwe leads, en dit uitbouw naar warme en duurzame relaties waarbij de wensen en behoeften van beide partijen worden overwogen.

Wat is jouw expertisegebied?

Verder ben ik verantwoordelijk voor Civil, Mechanical, Electrical engineers met een Bachelor, Master en PhD achtergrond in verschillende stadia van hun carrières, van starters tot en met seniors.

Wat zijn enkele uitdagingen op werk?

Mijn dagelijkse uitdaging ligt in het voldoende spreken van professionals en het verkrijgen van business, terwijl ik tegelijkertijd de juiste voorwaarden moet creëren voor samenwerkingen.

Wat maakt het werk leuk?

De afwisseling in deze uitdagingen houdt mijn werk leuk.

Wat doe je om te ontspannen thuis?

In mijn vrije tijd vind ik ontspanning in sporten, met name fitness, en als er nog tijd over is, geniet ik ervan om met vrienden te gamen.

Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?

Orion heeft mij geholpen om mij professioneler te gedragen, minder vast te houden aan de ‘moet’ houding, en meer naar de ‘wil’ houding te neigen. Ook heeft het ervoor gezorgd dat ik proactiever en assertiever ben geworden in mijn handelen.


Berkay Altiok

Division Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven?
Binnen orion engineering ben ik werkzaam als division manager. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en marktsegmenten, genereren van leads en ontwikkelen van relaties met potentiële klanten om de omzet te verhogen. Het beheren van bestaande klantrelaties, het begrijpen van hun behoeften en verwachtingen en het bieden van op maat gemaakte oplossingen om de klanttevredenheid te vergroten. Leiden van verkoop- en acquisitie-inspanningen om nieuwe klanten aan te trekken, inclusief het identificeren van potentiële leads en het onderhandelen over contractvoorwaarden, tarieven en arbeidsvoorwaarden. Werven en selecteren van gekwalificeerde ingenieurs- en adviesprofessionals, inclusief het beoordelen van cv’s, het voeren van sollicitatiegesprekken en het onderhouden van regelmatig contact met zowel professionals als klanten om de tevredenheid te meten en feedback te verzamelen. Het ontwikkelen en implementeren van langetermijnstrategieën en -doelstellingen om de groei en winstgevendheid van het bedrijf te bevorderen, rekening houdend met markttrends en concurrentieanalyses

Wat is jouw expertisegebied?
Mijn expertise gebied ligt op profielen met een elektrotechnische achtergrond met ervaring tussen de 0 en 5 jaar.

Wat maakt het werk leuk?
Je helpt iemand daadwerkelijk met het bemiddelen van een baan, in mijn ogen is dit super mooi want je betekent echt iets voor een persoon. Je maakt het mogelijk dat diegene brood op tafel kan brengen.

Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?
Ik heb een flinke professionele ontwikkeling meegemaakt op verschillende aspecten. Je kunt hierbij denken aan account management, relatiebeheer, people management, pool management, maar ook leren omgaan met tegenslagen.


Daan Kessels

Senior Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven, wat zijn je taken?
Mijn huidige functie is Senior Business Manager binnen Orion Engineering. Deze functie zou ik als afwisselend en uitdagend omschrijven. Je beschikt namelijk over een divers takenpakket en verschillende prioriteiten die je op wekelijks niveau de juiste focus moet geven.
Deze taken variëren van recruitment en sales tot aan het managen en onderhouden van zowel klanten en werkzame consultants.

Wat is jouw expertisegebied?
Binnen Orion Engineering ligt mijn focus op de R&D unit binnen de automotive en high-tech omgeving en vanuit die focus schakel ik veel met partners zoals DAF Trucks, VDL, ASML en TNO.

Wat maakt het werk leuk?
De diversiteit, veelzijdigheid en het onvoorspelbare karakter. Een werkdag kan totaal anders lopen dan dat je op voorhand verwacht. Hier mee leren om te gaan zie ik vanaf mijn start als unieke kans om te groeien als persoon en professional.
Je krijgt vanaf je start verantwoordelijkheid en ruimte om te bepalen hóe snel jij wenst te gaan in jouw groei en Orion geeft daarin voldoende handvaten om zowel fouten te maken als successen te vieren.
Daarnaast ervaar ik de competitie intern en de bijkomende beloningen bij resultaat als erg leuk.

Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?
Sinds mijn start bij Orion Engineering in november 2021 heb ik een mooie leer- en groeicurve mogen doorlopen bij Orion Engineering. Dit heeft reeds geresulteerd in twee promoties (BM in juni 2022 en EBM in december 2022).
Aanvullend zijn er de nodige interne en externe trainingen aangeboden en krijg je (persoonlijke) coaching en training on the job dat helpt bij de verdere groei als persoon en professional.

Kun je enkele van de meest inspirerende projecten noemen waaraan je hebt gewerkt tijdens je tijd bij Orion?
Gedurende 2023 hebben we een uitdagend jaar gehad bij één van onze partners. Waar we er halverwege 2023 niet goed voorstonden hebben we samen met o.a. collega’s Roel en Mart de schouders eronder gezet en deze partner weten te behouden als Prefered klant!


Alissa van Kessel

Business Manager

Wat is jouw functie en hoe zou je die omschrijven, wat zijn je taken?
Business manager, mijn rol omschrijf ik als ontzettend dynamisch. Op het ene moment doe ik een belletje via een van onze jobboards, later zit deze persoon bij mij om tafel om te kijken naar een toekomstig carrierepad. Vervolgens begeleid ik deze persoon naar zijn of haar gesprek en als kers op de taart tekenen we samen zijn of haar nieuwe contract. Tussendoor maak ik ook graag tijd vrij om langs te gaan bij onze partners om zo een juist beeld te krijgen van de afdeling, mensen en werkzaamheden.

Wat is jouw expertisegebied?
Verspanningstechnologie / metaalbewerking

Wat zijn enkele uitdagingen op werk?
Het vinden van de juiste kandidaten.

Wat maakt het werk leuk?
De diversiteit in de werkzaamheden en prettige collega’s die voor elkaar klaarstaan.

Wat doe je om te ontspannen thuis?
Koken om vervolgens lekker op de bank een serietje te kijken. Ook 2x per week crossfitten om zo lekker fit te blijven.

Welke rol heeft Orion gespeeld in jouw professionele ontwikkeling?
Bij Orion heb ik een echte spiegel voorgehouden gekregen wat mij zowel privé als zakelijk nu al vooruit geholpen heeft.

Kun je enkele van de meest inspirerende projecten noemen waaraan je hebt gewerkt tijdens je tijd bij Orion?

Ik zit hier pas sinds november, wat voor mij het meest inspirerende is tot nu toe is dat ik zelfstandig een nieuwe business mocht gaan uitbouwen. Bij start wist ik er niks van af, frezen; wat is dat? Nu een aantal maanden verder kan ik steeds vaker meepraten met partners en consultants. Hierdoor kan ik ook de juiste vragen stellen wanneer iemand voor de eerste keer bij mij op gesprek komt.
Hiernaast is er binnen Orion altijd ruimte voor ideeën en creativiteit.


Kom met ons in gesprek!