TU, en nu?

Als je hoogopgeleid bent in een technische richting heb je over werkaanbod niet te klagen. Een luxe, maar tegelijk een valkuil. Kiezen uit meerdere engineering vacatures is niet makkelijk, omdat je nooit precies weet wat je krijgt. Een vacature voor engineer is snel gevonden en potentiële werkgevers halen je graag binnen.

Maar hoe weet je van tevoren van welke werkomgeving of bij welk bedrijf je het meest gelukkig wordt? Werken op basis van detachering is dan de ideale springplank. Je kunt bij een van onze partners aan de slag, binnen een uitdagende werkomgeving. Wij detacheren binnen grote toonaangevende bedrijven. Onze partners vertrouwen op ons om voor hun vacatures de juiste technici aan te trekken. Als jij het juiste profiel hebt, zou je zomaar bij een van deze bedrijven aan de slag kunnen.

Neem contact met ons op in slechts twee klikken.

Wij staan snel voor je klaar!

Natuurkunde

Applied physics en technische natuurkunde zijn inwisselbaar, maar bij veel technische Toegepaste Natuurkundenatuurkunde beroepen wordt de Engelse term gebruikt om een internationale doelgroep aan te spreken. Uiteindelijk is er geen verschil. Als technische natuurkundige ben je altijd op zoek naar ‘hoe de wereld in elkaar steekt’. Je gebruikt de natuur en vertaalt de fysische verschijnselen naar toepassingen in de techniek, waarmee nieuwe materialen, technische apparatuur worden gemaakt.

Werktuig bouwkunde

Werktuigbouwkunde is veel meer dan alleen machines ontwerpen: het is de kunst en wetenschap van het verbeteren van onze wereld dóór technologie. Dit veld speelt een cruciale rol in sectoren zoals energie, de auto-industrie en productie, waar innovatie aan de orde van de dag is.

Mechatronica

In de wereld van technische innovatie is robotica en mechatronica een dynamisMechatronicach vakgebied. Dit domein omvat de integratie van mechanica, elektronica en informatica om geavanceerde systemen te creëren die de grenzen van traditionele technologieën overstijgen.

Elektrotechniek

Tegenwoordig is alles techniek. Geen wonder dus, dat engineering vacatures voor het oprapen liggen. Maar juist daardoor is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Als je in deze tijd een engineer elektrotechniek bent – of iets soortgelijks – dan heb je vaak verschillende aantrekkelijke opties. Tegelijk kan dat dus ook overweldigend zijn. Zeker als je nog aan het begin van je carrière staat. Orion Engineering kan jou helpen. Wij helpen engineers met het vinden van de juiste elektrotechniek baan bij grote en aansprekende bedrijven, die zich bezighouden met baanbrekende innovatie.

Technische bedrijfskunde

Software techniek

Software

Softwaretechniek, ook wel IT genoemd, omvat het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van computertoepassingen en -systemen. Het is de kern van moderne technologie en biedt oplossingen voor diverse behoeften, van softwareapplicaties tot netwerkbeheer. In een steeds digitalere wereld is softwaretechniek essentieel voor het creëren van innovatieve oplossingen en het stimuleren van vooruitgang.

Onzer Partners

3k+

200+

500+