ONZE VAKGEBIEDEN OP TECH GEBIED.

careers in tech

Ben je (technisch) engineer of ben je net afgestudeerd en zoek je passend (nieuw) werk? Hier vind je een ruim aanbod aan diverse vacatures voor technici.

Engineering vacatures vervullen wij op basis van detachering. Je komt voor één jaar bij Orion Engineering in dienst, met alle zekerheden en gunstige voorwaarden

die daarbij horen én uiteindelijk een eventuele overname. Tegelijk doe je relevante werkervaring op bij een bedrijf als ASML, DAF, Philips of VDL, dat jou zoekt voor

hun technische vacature. Hieronder vind je alle vacatures die Orion Engineering op dit moment beschikbaar heeft.

Onze vakgebieden in de tech sector

Bij Orion Engineering omarmen we diversiteit in expertise en streven we ernaar om een breed scala aan vakgebieden te bestrijken binnen de technologische industrie. Onze toewijding aan het plaatsen van talent en het bevorderen van innovatie heeft ons in staat gesteld om een reputatie op te bouwen als een veelzijdige en betrouwbare partner voor technische bedrijven Hieronder volgt een overzicht van enkele van de belangrijkste vakgebieden waarin we detacheren:

Natuurkunde

Applied physics en technische natuurkunde zijn inwisselbaar, maar bij veel technische natuurkunde beroepen wordt de Engelse term gebruikt om een internationale doelgroep aan te spreken. Uiteindelijk is er geen verschil. Als technische natuurkundige ben je altijd op zoek naar ‘hoe de wereld in elkaar steekt’. Je gebruikt de natuur en vertaalt de fysische verschijnselen naar toepassingen in de techniek, waarmee nieuwe materialen, technische apparatuur worden gemaakt.

Werktuig bouwkunde

Werktuigbouwkunde is veel meer dan alleen machines ontwerpen: het is de kunst en wetenschap van het verbeteren van onze wereld dóór technologie. Dit veld speelt een cruciale rol in sectoren zoals energie, de auto-industrie en productie, waar innovatie aan de orde van de dag is.

Mechatronica

In de wereld van technische innovatie is robotica en mechatronica een dynamisch vakgebied. Dit domein omvat de integratie van mechanica, elektronica en informatica om geavanceerde systemen te creëren die de grenzen van traditionele technologieën overstijgen.

Elektrotechniek

Tegenwoordig is alles techniek. Geen wonder dus, dat engineering vacatures voor het oprapen liggen. Maar juist daardoor is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Als je in deze tijd een engineer elektrotechniek bent – of iets soortgelijks – dan heb je vaak verschillende aantrekkelijke opties. Tegelijk kan dat dus ook overweldigend zijn. Zeker als je nog aan het begin van je carrière staat. Orion Engineering kan jou helpen. Wij helpen engineers met het vinden van de juiste elektrotechniek baan bij grote en aansprekende bedrijven, die zich bezighouden met baanbrekende innovatie.

Technische bedrijfskunde

Technische bedrijfskunde is een vakgebied dat zich richt op het integreren van technische kennis en bedrijfskundige principes om complexe technologische processen en systemen te beheren en optimaliseren binnen organisaties.

Software

Softwaretechniek, ook wel IT genoemd, omvat het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van computertoepassingen en -systemen. Het is de kern van moderne technologie en biedt oplossingen voor diverse behoeften, van softwareapplicaties tot netwerkbeheer. In een steeds digitalere wereld is softwaretechniek essentieel voor het creëren van innovatieve oplossingen en het stimuleren van vooruitgang.

Vind jouw perfecte technische uitdaging. Start je carrière bij topbedrijven als ASML, DAF, Philips of VDL met Orion Engineering. Ontdek de wereld van detachering met zekerheid en groei!