tech-vacature-rotterdam-technische-banen-werken-techniek

Ontdek onze tech vacatures in Rotterdam.

Werken in de technische industrie in Rotterdam

Rotterdam is een belangrijke technologische hub van Nederland. De stad biedt talloze mogelijkheden voor professionals in de tech industrie. Of je nu net afgestudeerd bent of al jaren ervaring hebt, Rotterdam heeft voor ieder wat wils. De vraag naar gekwalificeerde tech specialisten blijft groeien, wat leidt tot een overvloed aan vacatures in diverse technische disciplines.

Onze top pick tech vacatures in Rotterdam

Zoek in al onze tech vacatures

Test Engineer Motoren
Eindhoven
03/06/2024
Assemblagemonteur
Eindhoven
17/06/2024
High Tech Tester
Eindhoven
04/06/2024
Applied Physics
Nederland
03/06/2024
Automotive Design Engineer
Eindhoven
03/06/2024
Mechanisch Monteur
Almelo
03/06/2024
Optics Design Engineer
Eindhoven
03/06/2024
Mechatronica Monteur
Eindhoven
17/06/2024
Onderhoudsmonteur
Eindhoven
17/06/2024
(Junior) Data scientist
Hengelo
03/06/2024

Orion Engineering is meer dan alleen een detacheringsbureau. Wij zijn een partner die je ondersteunt bij elke stap van je carrière. Hier zijn enkele redenen waarom wij de beste keuze zijn voor tech vacatures in Rotterdam:

Met jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van vooraanstaande bedrijven in de technische sector. Dit betekent dat wij toegang hebben tot de meest gewilde vacatures die niet altijd openbaar worden gemaakt.

Ons kantoor in Capelle aan den IJssel, op een steenworp afstand van Rotterdam, maakt het gemakkelijk om persoonlijk contact te hebben met zowel kandidaten als bedrijven. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte plaatsing.

Bij Orion Engineering geloven we in voortdurende ontwikkeling. We bieden trainingen en bijscholing om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technologieën en trends in de tech industrie.

We nemen de tijd om je echt te leren kennen. Dit stelt ons in staat om de perfecte match te maken tussen jou en potentiële werkgevers, wat resulteert in een bevredigende en langdurige werkrelatie.

Technisch talent - Tech vacatures