Daarom

Orion Engineering

Werken in de techniek heeft de toekomst. Wil je aan de slag als engineer bij grote bedrijven als VDL, Bosch, ASML, DAF of Philips of juist bij een kleinschalig bedrijf? Orion Engineering heeft een doorlopend aanbod aan vacatures van bedrijven die continu op zoek zijn naar kandidaten met een MBO+, bachelor- of masterdiploma in de techniek.

✓ Altijd de beste match

Voor elke positie en iedere partner vinden wij de juiste kandidaat. Kortom altijd een perfecte match.

✓ (Inter)nationaal recruitment

Orion Engineering is breed georiënteerd. Wij zoeken altijd die ene perfecte match. Zowel op nationaal als internationaal niveau.

✓ Voor starters én professionals

Net afgestudeerd als engineer? Geen probleem! Orion Engineering bedient zowel ambitieuze starters als ervaren professionals.

Werken bij Orion Engineering

Voor onze interne organisatie zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent op gebied van sales en recruitment. Dit kan op een van onze kantoren in Apeldoorn, Capelle a/d IJssel, Eindhoven of Utrecht. Kom jij ons team versterken?

Open sollicitatie

Wij nemen het zoekwerk graag voor je uit handen! Vul ons open sollicitatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw mogelijkheden bij Orion
Engineering.

Het sollicitatieproces

Heb je gesolliciteerd bij Orion Engineering en ben je nieuwsgierig naar hoe het nu verder gaat? Snappen we helemaal! We hebben alles voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder wat jou staat te gebeuren.

De ideale plek
voor jouw technisch talent!

EEN GREEP UIT

ONZE PARTNERS

LEES DE ERVARINGEN

VAN ONZE TECHNISCHE TALENTEN

KOM MET ONS

IN CONTACT

    Voor- en achternaam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht