Dé specialist in technische detachering

Orion Engineering is al bijna 30 jaar dé detacheerder in de techniek. Als technisch detacheringsbureau zijn wij de juiste partner om de perfecte baan te vinden voor jouw technische talent als engineer.  

DAAROM

Orion Engineering

Werken in de techniek heeft de toekomst. Wil je aan de slag als engineer bij grote bedrijven als VDL, Bosch, ASML, DAF of Philips of juist bij een kleinschalig bedrijf? Orion Engineering heeft een doorlopend aanbod aan vacatures van bedrijven die continu op zoek zijn naar kandidaten met een MBO+, bachelor- of masterdiploma in de techniek.

✓ Altijd de beste match

Voor elke positie en iedere partner vinden wij de juiste kandidaat. Kortom altijd een perfecte match.

✓ (Inter)nationaal recruitment

Orion Engineering is breed georiënteerd. Wij zoeken altijd die ene perfecte match. Zowel op nationaal als internationaal niveau.

✓ Voor starters én professionals

Net afgestudeerd als engineer? Geen probleem! Orion Engineering bedient zowel ambitieuze starters als ervaren professionals.

Werken bij Orion Engineering

Voor onze interne organisatie zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent op gebied van sales en recruitment. Dit kan op een van onze kantoren in Apeldoorn, Capelle a/d IJssel, Eindhoven of Utrecht. Kom jij ons team versterken?

Open sollicitatie

Wij nemen het zoekwerk graag voor je uit handen! Vul ons open sollicitatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw mogelijkheden bij Orion Engineering.

Het sollicitatieproces

Heb je gesolliciteerd bij Orion Engineering en ben je nieuwsgierig naar hoe het nu verder gaat? Snappen we helemaal! We hebben alles voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder wat jou staat te gebeuren.

De ideale plek
voor jouw technisch talent!

EEN GREEP UIT

ONZE PARTNERS

LEES DE ERVARINGEN

VAN ONZE TECHNISCHE TALENTEN

Linda
LindaBIM Coördinator
Read More
"Sinds een jaar in dienst bij Orion Engineering en zeer tevreden! Professioneel bedrijf, goede communicatie en fijne werksfeer. Het BIM traineeship dat mij door Orion Engineering is aangeboden is goed opgezet. Ik ben het afgelopen jaar enorm gegroeid op persoonlijk en professioneel vlak dankzij de trainingen die worden aangeboden!"
Vincent
VincentTechnical Support Engineer
Read More
"Orion Engineering heeft mij voor het eerst in mei benaderd, vlak na het afstuderen in de tweede helft van april. Vrij snel werd mij aangeboden om bij ASML te werken als gedetacheerde, en aangezien ik het bedrijf zelf al op oog had, werkte ik enthousiast mee aan het aanbod van Orion Engineering."
Mahmoud
MahmoudBIM Trainee
Read More
"Tijdens mijn afstuderen ben ik benaderd door Orion Engineering voor een traineeship dat mij erg aansprak. Inmiddels werk ik bijna een jaar bij Orion Engineering met veel plezier. Een zeer fijne werkgever die zeker een bijdrage kan leveren aan jouw ontwikkeling!"
Mirjam
MirjamSpare Parts Quality Engineer
Read More
"De procedure bij Orion Engineering heb ik als zeer positief ervaren, gedurende de gehele procedure verliep de communicatie zeer soepel. De Business Manager was oprecht geïnteresseerd in wat ik zocht in een baan/werkgever en keek verder dan alleen mijn studieachtergrond. Daarnaast kreeg ik vanuit Orion Engineering, op verzoek, extra informatie, gesprekken en advies."
Boris
BorisSoftware Engineer
Read More
"Na mijn studie ging ik mij oriënteren in de markt en kwam ik interessante vacatures bij Orion Engineering tegen. Het contact was erg prettig en ik werd regelmatig gebeld met nieuws over nieuwe vacatures die interessant zouden kunnen zijn voor mij, wat in mijn ervaring niet veel detacheringsbureau’s goed doen. Op een gegeven moment kwam de vacature voor Software Engineer bij ASML langs, hier was ik gelijk erg geïnteresseerd in.

Onze nieuwste

Vacatures

High Tech & Semiconductors

SMD Operator – Eindhoven – Noord-Brabant

Als SMD Operator zorg je ervoor dat het productieproces van onze High Tech partner zo optimaal mogelijk verloopt en sta je continu in contact met andere Operators en Engineers over het productieproces. Benieuwd naar wat de rol verder inhoudt? Lees dan sne

Bekijk vacature →

Kom met ons

In contact