Technische natuurkunde vacatures

Ga aan de slag bij een van onze toonaangevende
opdrachtgevers in de technische natuurkunde.

Banen in de technische natuurkunde en applied physics

Heb je een afgeronde wo-opleiding in technische natuurkunde, wiskunde, econometrie en/of zoek je in technische natuurkunde werk? Wij helpen je op weg met een groot aanbod vacatures voor mensen zoals jij. Want grote techbedrijven zijn op zoek naar specialisten in applied physics of technische natuurkunde. 

Ook verwante mathematics vacatures vind je bij Orion Engineering. Net als die uitdagende functie met veel perspectief, waarin je verschillende theoretische passies kunt combineren om tot baanbrekende producten te komen die we in de toekomst allemaal gaan gebruiken.

Bij ons draait het vooral om jou, als werkzoekende. Wij zijn er voor (bijna) afgestudeerden, maar ook voor technici en natuurkundigen met ervaring, die zoeken naar iets nieuws. Daarbij kijken we goed naar je profiel en je wensen en kijken we of we een match tot stand kunnen brengen. Bij diverse bedrijven en organisaties, maar ook in een opdracht die bij jou past. Bijvoorbeeld als je zekerheid zoekt voor de lange termijn, maar ook als je het leuk vindt om bij verschillende bedrijven met baanbrekende innovatie en techniek bezig te zijn.

Vacatures

Onze uitdagingen in de technische natuurkunde.

High Tech & Semiconductors

SMD Operator – Eindhoven – Noord-Brabant

Als SMD Operator zorg je ervoor dat het productieproces van onze High Tech partner zo optimaal mogelijk verloopt en sta je continu in contact met andere Operators en Engineers over het productieproces. Benieuwd naar wat de rol verder inhoudt? Lees dan sne

Bekijk vacature →

Open sollicitatie

Wij nemen het zoekwerk graag voor je uit handen!

Applied physics: wat houdt het in?

Applied physics en technische natuurkunde zijn inwisselbaar, maar bij veel technische natuurkunde beroepen wordt de Engelse term gebruikt om een internationale doelgroep aan te spreken. Uiteindelijk is er geen verschil. Als technische natuurkundige ben je altijd op zoek naar ‘hoe de wereld in elkaar steekt’. Je gebruikt de natuur en vertaalt de fysische verschijnselen naar toepassingen in de techniek, waarmee nieuwe materialen, technische apparatuur worden gemaakt.

Technische natuurkunde beroepen

Wie op zoek is naar technisch natuurkunde werk, vindt via ons vrijwel altijd een geschikte baan. Dat komt door ons ruimte aanbod werk in natuurkunde, wiskunde, econometrie en andere technische en theoretische expertises. Je vindt bij ons onder meer:

  • Banen technische natuurkunde
  • Banen econometrie
  • Overige technische banen

Wij detacheren mensen in dergelijke functies. Je kunt dus vaak kiezen uit meerdere, interessante opdrachten.

Vacatures technische natuurkunde

Vacatures technische natuurkunde zijn onder te verdelen in vacatures technische natuurkunde wo en vacatures technische natuurkunde hbo. Uiteindelijk zijn natuurkundigen schaars en zijn kennis, ervaring en potentieel wat werkelijk telt. Het voordeel van een bemiddelaar zoals wij is dat wij je kunnen helpen aan de functie waarvan je wellicht dacht dat deze (nog) te hoog gegrepen was. Wij kennen de wens achter de vacature en weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Zo weten wij precies jouw ambities te matchen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk alle applied physics vacatures!

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor het vinden van een ideale plek voor jouw technische talent!