Banen in de technische natuurkunde en applied physics

Heb je een afgeronde wo-opleiding in technische natuurkunde, wiskunde, econometrie en/of zoek je in technische natuurkunde werk? Wij helpen je op weg met een groot aanbod vacatures voor mensen zoals jij. Want grote techbedrijven zijn op zoek naar specialisten in applied physics of technische natuurkunde. 

Ook verwante mathematics vacatures vind je bij Orion Engineering. Net als die uitdagende functie met veel perspectief, waarin je verschillende theoretische passies kunt combineren om tot baanbrekende producten te komen die we in de toekomst allemaal gaan gebruiken.

Bij ons draait het vooral om jou, als werkzoekende. Wij zijn er voor (bijna) afgestudeerden, maar ook voor technici en natuurkundigen met ervaring, die zoeken naar iets nieuws. Daarbij kijken we goed naar je profiel en je wensen en kijken we of we een match tot stand kunnen brengen. Bij diverse bedrijven en organisaties, maar ook in een opdracht die bij jou past. Bijvoorbeeld als je zekerheid zoekt voor de lange termijn, maar ook als je het leuk vindt om bij verschillende bedrijven met baanbrekende innovatie en techniek bezig te zijn.

VACATURES

Onze uitdagingen in technische natuurkunde.

Project Lead Engineer Electrical – Den Haag – Zuid-Holland

Ben jij iemand die graag projecten begeleidt? Leef jij op van hoogspanning en power plants? Dan is deze functie iets voor jou!
by
23 mei 2022

Mechanical Component Engineer – Veldhoven – Noord-Brabant

Wil jij graag een rol spelen binnen het domein mechanische componenten voor een van de meest toonaangevendste partijen binnen Europa?
by
23 mei 2022

Monteur Mechanica – Nuenen – Noord-Brabant

Diversiteit en uitdaging nodig? Bij deze organisatie werk je dagelijks aan nieuwe modules en onderdelen en is geen machine hetzelfde!
by
22 mei 2022

Tester Machinebouw – Culemborg – Utrecht

Ben jij handig én vind jij het leuk om praktische problemen om te toveren tot werkende systemen? Reageer dan nu!
by
22 mei 2022
Open sollicitatie

Wij nemen het zoekwerk graag voor je uit handen!

Applied physics: wat houdt het in?

Applied physics en technische natuurkunde zijn inwisselbaar, maar bij veel technische natuurkunde beroepen wordt de Engelse term gebruikt om een internationale doelgroep aan te spreken. Uiteindelijk is er geen verschil. Als technische natuurkundige ben je altijd op zoek naar ‘hoe de wereld in elkaar steekt’. Je gebruikt de natuur en vertaalt de fysische verschijnselen naar toepassingen in de techniek, waarmee nieuwe materialen, technische apparatuur worden gemaakt.

Technische natuurkunde beroepen

Wie op zoek is naar technisch natuurkunde werk, vindt via ons vrijwel altijd een geschikte baan. Dat komt door ons ruimte aanbod werk in natuurkunde, wiskunde, econometrie en andere technische en theoretische expertises. Je vindt bij ons onder meer:

  • Banen technische natuurkunde
  • Banen econometrie
  • Overige technische banen

Wij detacheren mensen in dergelijke functies. Je kunt dus vaak kiezen uit meerdere, interessante opdrachten.

Vacatures technische natuurkunde

Vacatures technische natuurkunde zijn onder te verdelen in vacatures technische natuurkunde wo en vacatures technische natuurkunde hbo. Uiteindelijk zijn natuurkundigen schaars en zijn kennis, ervaring en potentieel wat werkelijk telt. Het voordeel van een bemiddelaar zoals wij is dat wij je kunnen helpen aan de functie waarvan je wellicht dacht dat deze (nog) te hoog gegrepen was. Wij kennen de wens achter de vacature en weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Zo weten wij precies jouw ambities te matchen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk alle applied physics vacatures!

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor het vinden van een ideale plek voor jouw technische talent!