Automotive branche

Ga aan de slag bij een van onze toonaangevende
opdrachtgevers in de automotive industrie.

Banen automotive

De automotive branche is continu in beweging. Letterlijk. Aan interessante ontwikkelingen in de automotive branche geen gebrek. Van verduurzaming tot veilige mobiliteit; nieuwe technologieën ontwikkelen zich voortdurend.

Als je net bent afgestudeerd als engineer en je bachelor en/of master hebt afgerond, liggen er voor jou waarschijnlijk automotive banen voor het oprapen. Daarnaast neemt de vraag naar hoogopgeleide engineers binnen de automotive alleen maar toe. Goed nieuws dus, als je dat ziet zitten. Maar het blijft belangrijk om de juiste baan te vinden, gekoppeld aan jouw kwaliteiten. En dat is wat Orion Engineering doet; wij helpen jou vooruit om de juiste match te vinden voor jou als kandidaat en voor onze partners.

Voor talentvolle engineers is er in de automotive branche altijd werk. Sterker nog, als je de juiste skills hebt, mag je zelfs een beetje kritisch zijn. En waarom zou je dat niet zijn? Het gaat tenslotte om je werk en je toekomst. Iets waar wij je met bemiddeling en een ruim en divers aanbod aan banen in de automotive graag bij helpen.

Vacatures

Onze uitdagingen in de automotive industrie.

Open sollicitatie

Wij nemen het zoekwerk graag voor je uit handen!

Automotive engineer: wat houdt het in?

Een auto – en eigenlijk elk ander modern transportmiddel – is een complex stuk techniek dat toch probleemloos als één geheel moet functioneren. Dat betekent dat voertuigen een multidisciplinaire uitdaging zijn voor engineers maar ook wetenschappers. Automotive engineering gaat dan ook om het ontwerp van auto’s én de techniek erachter. Daar is enorme vraag naar, want er staat de branche veel te wachten. In Nederland is automotive engineering dan ook goed vertegenwoordigd, met excellente technische opleidingen en high end automotive banen in met name de Brainport regio rondom Eindhoven. Dus ben jij een engineer met een achtergrond in elektronica, mechanica of informatica? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Technisch detacheringsbureau voor de automotive branche

Als technisch detacheringsbureau helpen we onze partners als DAF, TNO en VDL aan de juiste mensen. Een van de redenen dat bij mensen die zoeken naar dit soort banen automotive zo populair is, is dat automotive engineering zoveel in zich heeft. Van elektrotechniek tot aerodynamica en natuurkunde. Orion Engineering biedt jou de kans bij verschillende aansprekende bedrijven te werken aan baanbrekende techniek, waar we in de toekomst waarschijnlijk allemaal – nog meer – gebruik van gaan maken.

Vacatures automotive: aan het werk als automotive engineer

Ben je op zoek naar een baan in de automotive en wil je werken bij een van onze grote partners? Wij helpen je aan de baan die bij jou past. Aan een specialist in automotive engineering, of iemand met de potentie dat te worden, wordt hard getrokken. Met jou zetten we de opties op een rij en vinden we een functie waarin je het nog jaren naar je zin gaat hebben, of waar je juist in korte tijd veel kunt leren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk alle automotive vacatures!

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor het vinden van een ideale plek voor jouw technische talent!