Elektrotechniek vacatures

Ga aan de slag bij een van onze toonaangevende
opdrachtgevers in de elektrotechniek.

Engineer elektrotechniek vacatures

Tegenwoordig is alles techniek. Geen wonder dus, dat engineering vacatures voor het oprapen liggen. Maar juist daardoor is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Als je in deze tijd een engineer elektrotechniek bent – of iets soortgelijks – dan heb je vaak verschillende aantrekkelijke opties. Tegelijk kan dat dus ook overweldigend zijn. Zeker als je nog aan het begin van je carrière staat. Orion Engineering kan jou helpen. Wij helpen engineers met het vinden van de juiste elektrotechniek baan bij grote en aansprekende bedrijven, die zich bezighouden met baanbrekende innovatie.

Hoe zie jij jouw toekomst als engineer elektrotechniek? Vacatures zijn er genoeg! Wil je werken bij een multinational aan de nieuwste auto’s of huishoudelijke apparaten? Misschien weet je het nog niet? Waar het om gaat is dat we met jou een plan maken en daar geschikte functies bij zoeken. Zo helpen wij je bij het uitstippelen van een geschikt carrièrepad.

Vacatures

Onze uitdagingen in de elektrotechniek.

High Tech & Semiconductors

SMD Operator – Eindhoven – Noord-Brabant

Als SMD Operator zorg je ervoor dat het productieproces van onze High Tech partner zo optimaal mogelijk verloopt en sta je continu in contact met andere Operators en Engineers over het productieproces. Benieuwd naar wat de rol verder inhoudt? Lees dan sne

Bekijk vacature →

Open sollicitatie

Wij nemen het zoekwerk graag voor je uit handen!

Werken in de elektrotechniek: wat betekent dat?

Werken in de elektrotechniek is ontzettend breed. Dit gaat van ontwerper in de medische sector naar automatiseringsdeskundige tot het ontwerpen van installaties in gebouwen en testen van nieuwe techniek. Zo tekent een BIM-modelleur elektrotechniek technische installaties in, bij het ontwerp van een nieuw gebouw en andere installaties.

Techniek maakt de toekomst, vandaar dat in steeds meer vacatures elektrotechniek of technische kennis worden gevraagd. Des te meer reden om toch een beetje kritisch te blijven. Er liggen kansen genoeg, maar waar word je echt gelukkig van? Als technisch detacheerder zijn wij heel flexibel bij het vormgeven aan jouw wensen. We hebben verschillende partners die om jouw unieke vaardigheden staan te springen. Bij ons kun je rekenen op een langdurige aanstelling.

Functies en banen elektrotechniek

Omdat er zoveel vraag is naar technici, kun je ervan op aan dat elektrotechniek banen altijd worden aangeboden. Van een vacature werkvoorbereider elektrotechniek tot een BIM-modelleur vacature, en alles daartussen. Elektrotechniek banen en functies die wij aanbieden:

  • BIM-modelleur
  • Engineer elektrotechniek
  • Werkvoorbereider elektrotechniek

Heb je nog geen specifieke functie op het oog? Wij denken met je mee als het gaat om werkervaring en groei en zoeken met jou naar passende banen in de elektrotechniek.

Neem contact op voor banen elektrotechniek

Of je nu een ervaren elektrotechnisch engineer bent, of net (of bijna) bent afgestudeerd, passend werk is er voor iedereen. Zeker in de elektrotechniek. Daarom gaan we graag met je in gesprek over wat je wil bereiken en op welke plek je wil werken. Grote kans dat in onze vacatures elektrotechniek en andere aspecten van jouw kennis en ervaring nodig zijn, zodat we een passende match tot stand kunnen brengen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk alle elektrotechniek vacatures!

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor het vinden van een ideale plek voor jouw technische talent!
High Tech & Semiconductors

SMD Operator – Eindhoven – Noord-Brabant

Als SMD Operator zorg je ervoor dat het productieproces van onze High Tech partner zo optimaal mogelijk verloopt en sta je continu in contact met andere Operators en Engineers over het productieproces. Benieuwd naar wat de rol verder inhoudt? Lees dan sne

Bekijk vacature →