Banen mechatronica & robotica

Mechatronica is als het ware het optimal ontwerpen van mechanische systemen. De mechatronica branche bestaat uit verschillende disciplines, o.a. uit robotica.

Robotica, een technisch vakgebied, valt onder mechatronica en is de tak van wetenschap die zich bezighoudt met het bestuderen en ontwikkelen van robots. In dit vakgebied wordt er gekeken hoe robots kunnen worden toegepast in het dagelijks leven, zoals in ziekenhuizen, technische of productie bedrijven, ruimtevaart en beveiliging.

Orion Engineering heeft verschillende opdrachtgevers waarbij jij aan de slag kan op het gebied van Mechatronica en Robotica.

VACATURES

Onze uitdagingen in de mechatronica & robotica industrie.

Test Engineer Automotive (Jr.) – Eindhoven – Noord-Brabant

Wil jij invloed uitoefenen op automotive vraagstukken van de toekomst? Als Test Engineer Automotive zul jij verantwoordelijk zijn voor de milieuvriendelijke motoren…
by
23 mei 2022

Mechanical Component Engineer – Veldhoven – Noord-Brabant

Wil jij graag een rol spelen binnen het domein mechanische componenten voor een van de meest toonaangevendste partijen binnen Europa?
by
23 mei 2022

Aerospace Engineer – Udenhout – Noord-Brabant

Op zoek naar jouw eerste baan of toe aan een volgende stap? Lees dan snel verder!
by
23 mei 2022

Project Lead Engineer Electrical – Den Haag – Zuid-Holland

Ben jij iemand die graag projecten begeleidt? Leef jij op van hoogspanning en power plants? Dan is deze functie iets voor jou!
by
23 mei 2022
Open sollicitatie

Wij nemen het zoekwerk graag voor je uit handen!

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor het vinden van een ideale plek voor jouw technische talent!