Traineeship

Underground development

Binnen dit traineeship word jij opgeleid tot een échte specialist op het gebied van Underground Development en ga jij je verder verdiepen in de Nederlandse Infrastructuur om te zorgen voor een duurzame toekomst.

Je gaat aan de slag bij een A-merk op het gebied van ondergrondse infra, waar je gaat werken aan complexe projecten die op termijn de gehele Nederlandse infra zullen beïnvloeden. Naast het werken bij de opdrachtgever zorgt Orion Engineering voor de noodzakelijke trainingen en coachingsgesprekken, d.m.v. een persoonlijke mentor, zodat jij ook op persoonlijk vlak blijft groeien.

Over het

Traineeship

Ontwikkeling voor mens en bedrijf is essentieel. Door een unieke samenstelling van verschillende bedrijven ga jij samen met diverse trainees verdeeld over verschillende opdrachtgevers een traject in waar je elkaar kan ondersteunen en van elkaar kan leren. Uiteraard word je hierin begeleid door kundige trainers die het vakgebied als geen ander kennen.

In dit tweejarige traineeship staan 4 pijlers centraal: proces, omgevingsmanagement, techniek en persoonlijke ontwikkeling. Het doel is dat jij na twee jaar een vakspecialist bent waarbij jij in staat bent om zowel technisch inhoudelijk als persoonlijk een mooi project neer te zetten.

Ben jij klaar

Voor deze uitdaging?

Bekijk snel onze vacature, en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe trainee!

Bij de kick-off beginnen we met een intensieve start. De eerste vier dagen start je met jouw mede trainees aan een cursus, waarbij je elkaar beter leert kennen. Daarnaast krijg je inzicht in de basis van de modules van de komende twee jaar.

Je maakt tijdens de kick-off kennis met onze trainers. Zij weten door de ervaring in het bedrijfsleven een heldere toelichting te geven over wat je kunt verwachten in de komende jaren. Ook geven zij een introductie op het gebied van de 4 pijlers: proces, omgevingsmanagement, techniek en persoonlijke ontwikkeling.

Uiteraard krijg je alle middelen en lesmateriaal aangereikt. Zo ontvang je o.a. een telefoon, laptop en schrijfmateriaal. Ook krijg je inloggegevens in de onlineleeromgeving.

Na de Kick-Off start je bij een van onze opdrachtgevers, waar je open wordt ontvangen door je persoonlijke mentor. Samen met deze mentor stem je jouw persoonlijke doelen af voor de komende periode. De doelen, projecten en opdrachten worden afgestemd op basis van je achtergrond en ambitie. Daarnaast blijf je natuurlijk ook nog de reguliere trainingen volgen.

Verdieping en verbreding van je specialisme is een belangrijk onderdeel in het traineeship. Jouw ontwikkeling en ambities zijn hierin de leidraad, je neemt hiervoor ook zelf de verantwoording in het leerproces dat je doormaakt. Iedereen heeft zijn eigen leercurve en Orion gelooft in een persoonlijke en specifieke aanpak.

De eerste maand wordt dan ook samen met de trainer, mentor en coach een persoonlijk ontwikkeltraject opgemaakt. Het is dan ook aan jou om je nieuwsgierigheid en leergierigheid volledig in te zetten. Hierbij ondersteunen we je in het ontwikkelen van je kennis en talent. Hoe geef je feedback? Wat zijn je eigen patronen, wat zijn je kwaliteiten en valkuilen? Als dit helder in kaart is gebracht leer je je eigen omgeving beter te begrijpen en krijg je inzicht in de impact die jij hebt op je directe collega’s en klanten.

Na de eerste maand waarborgen wij een compleet traject over twee jaar voor jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Hierbij doorloop je verschillende trainingsmodules, kleine opdrachten en 4 evaluatiemomenten per jaar.

Heb jij nog

Een vraag?