Orion Engineering Utrecht

Over Ons

Orion Engineering Utrecht is een vooraanstaand detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van hooggekwalificeerd technisch personeel aan diverse sectoren. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, een bruisende stad die bekend staat om haar innovatieve bedrijven en technologische ontwikkelingen. Sinds onze oprichting hebben we ons toegelegd op het matchen van talentvolle technische professionals met uitdagende projecten en opdrachten bij onze klanten.

De Stad

Utrecht is een levendige stad met een rijke historie en een bloeiende zakelijke gemeenschap. Het is een hub voor technologie en innovatie, met talloze bedrijven die streven naar groei en vooruitgang. Als onderdeel van deze dynamische omgeving streven wij ernaar om talent en opdrachtgevers met elkaar te verbinden en zo bij te dragen aan het succes van technische projecten en ondernemingen.

Dienstverlening

Orion Engineering Utrecht biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van detachering en recruitment van technisch personeel. Ons ervaren team van recruiters staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om tijdelijke projecten, langdurige opdrachten of directe werving, wij zijn uw betrouwbare partner voor het vinden van technisch talent.

Bereikbaarheid

Ons kantoor is centraal gelegen in het hart van Utrecht en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We bieden voldoende parkeergelegenheid voor onze klanten en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Of u nu met de auto komt of met het OV, ons kantoor is altijd makkelijk te vinden.

Team en Locatie

Op onze locatie in Utrecht werkt een enthousiast team van recruiters en accountmanagers aan het succes van Orion Engineering. Met een passie voor technologie en een toewijding aan uitmuntendheid streven wij ernaar om onze klanten en kandidaten de best mogelijke service te bieden. Kom gerust eens langs op ons kantoor in Utrecht en maak kennis met ons team en onze diensten.

Bekijk een paar van onze vacatures in regio Utrecht

Bekijk ook onze andere 4 kantoren.

Wij zijn ook gevestigd in 4 andere steden door het hele land. Bekijk ze hieronder.

HQ Eindhoven

Hurksestraat 43,

5652AH, Eindhoven

Kantoor Capelle

Fascinatio Boulevard 582,

2909VA, Capelle a/d IJssel

Kantoor Amstelveen

Professor WH Keesomlaan 1
1183DJ, Amstelveen

Kantoor Apeldoorn

Linie 544

7325DZ, Apeldoorn

Wij staan altijd open voor een praatje.