Werken bij ASML

ASML is een Nederlands hightechbedrijf gevestigd in Veldhoven en tevens de belangrijkste leverancier van lithografiemachines, die gebruikt worden bij het produceren van chips.

Bij het hoofdkantoor in Veldhoven vindt onder andere research & development en assemblage (in de cleanrooms) plaats. Als een van de grootste high-tech bedrijven van Nederland, is ASML dan ook altijd op zoek naar creatieve denkers op het gebied van werktuigbouwkunde, elektronica, mechatronica en natuurkunde enz.

Orion Engineering is als strategisch partner van ASML verantwoordelijk voor het verbinden met creatieve denkers die als engineer aan de slag willen gaan bij een van de meest innoverende high-tech bedrijven van Nederland.

Benieuwd naar onze ASML vacatures? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op!

VACATURES

Wil jij aan de slag bij ASML?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden voor jou bij ASML.

WAAROM

Orion Engineering?

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Wil jij bij ASML solliciteren en ben je benieuwd wat er na jouw sollicitatie gebeurt? Bekijk dan ons sollicitatieproces.

Heb je nog vragen?

Kom in contact met een van onze collega's