Werken bij Boskalis

Boskalis is een groot internationaal maritiem bedrijf dat in veel markten actief is. Het hoofdkantoor van Boskalis is gevestigd te Papendrecht (Nederland), echter heeft zij wereldwijd kantoren. Haar activiteiten gaan globaal uit naar baggerwerkzaamheden, offshorewerkzaamheden. Echter door diverse overnames door de jaren heen heeft zij haar activiteiten flink weten uit te breiden. Een greep uit hun activiteiten:

 • Land aanwinning
 • Kust- en oeverbescherming
 • Aanleg (en onderhoud) van havens
 • De aanleg, het transport, de installatie en de ontmanteling van offshore platformen
 • De aanleg van:
  • Pijpleidingen offshore
  • Kabels en leidingen offshore
  • Windmolenparken
  • Het verlenen van: Sleepdiensten
  • Bergingsactiviteiten

Orion Engineering focust zich op de technische profielen binnen Boskalis. Dit houdt concreet in dat wij veelal kandidaten met een MBO- en HBO technische opleiding spreken in diverse richtingen zoals; Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Autotechniek, Maritieme Techniek of Lucht- en Ruimtevaart.

Om bij Boskalis aan de slag te gaan is het belangrijk dat je interesse toont in de diensten die Boskalis levert. Dit is niet een must vanuit jouw studie. Indien je door een andere reden geïnteresseerd bent geraakt door haar activiteiten of techniek kunnen we samen bespreken hoe je dit het beste kan verwoorden.

Orion Engineering is goed bekend met Boskalis en werkt reeds jaren samen met elkaar. Dit maakt dat de Business Manager binnen Orion Engineering Boskalis goed kent en dus ook goed bekend is met de afdelingen. Samen bereiden we jouw sollicitatie grondig voor zodat jij een fantastische eerste kennismaking tegemoet kan gaan!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op!

VACATURES

Wil jij aan de slag bij Boskalis?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden voor jou bij Boskalis.

WAAROM

Orion Engineering?

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Wil jij bij Boskalis solliciteren en ben je benieuwd wat er na jouw sollicitatie gebeurt? Bekijk dan ons sollicitatieproces.

Heb je nog vragen?

Kom in contact met een van onze collega's