Werken bij VDL

VDL Groep is een internationaal industrieel familiebedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven. VDL Groep richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, autobussen en andere eindproducten. Daarnaast heeft VDL een focus op de assemblage van personenauto’s.

De VDL Groep bestaat uit zo’n 105 bedrijven die zijn opgedeeld in vier divisies: Toelevering, Autoassemblage, Bussen en Eindproducten. Orion Engineering werkt binnen deze divisies samen met een aantal van deze bedrijven waar jij kan komen te werken. We zullen wat verder ingaan op enkele bedrijven binnen de VDL Groep waar wij mee samenwerken en welke wellicht jouw nieuwe werkgever kunnen worden!

Machinefabrikant VDL Enbling Technologies Group (ETG) focust zich op machinebouw, modulebouw en mechatronische systemen, van ontwikkeling & engineering en prototyping tot industrialisatie. Het is een flexibel, ervaren en dynamisch internationaal opererend bedrijf waar nog altijd de echte Brabantse sfeer en cultuur heerst. Binnen VDL ETG hebben we mogelijkheden in verschillende richtingen zoals bijvoorbeeld voor Logistiek Medewerkers, Monteurs, Engineers, maar ook Teamleiders en Managers!

Ook binnen de ontwikkelorganisatie van VDL ETG, genaamd VDL ETG T&D, bieden wij de mooiste uitdagingen op het gebied van ontwikkeling. Zo hebben we op verschillende niveaus uitdagen voor Software Engineers, Mechanical Engineers, Electrical Engineers, maar zelfs ook voor Projectmanagers en Architecten.

Ook buiten de machinebouw hebben we mogelijkheden bij VDL, waaronder bij VDL Enabling Transport Solutions (ETS). Je raadt het al, VDL ETS focust zich op transport gerelateerde activiteiten! Het doel is om milieuvriendelijke, innovatieve hard- en software oplossingen te ontwikkelen op het gebied van onder andere automatische voortuigen, elektrisch vervoer, laadinfra en navigatietechnologie. VDL ETS werkt nauw samen met zusterbedrijf VDL Special Vehicles op het gebied van e-mobiliteit en het ontwikkelen van innovatieve e-bussen en e-trucks.

Orion Engineering werkt nauw samen met de VDL Groep en heeft hierdoor een mooi partnership ontwikkeld. Hierdoor zijn wij in staat om snel de beste match tussen jou en het juiste bedrijf te maken waardoor jij snel aan de slag kan met een nieuwe uitdaging binnen dit innovatieve bedrijf!

Nieuwsgierig naar onze uitdagingen binnen VDL? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

VACATURES

Wil jij aan de slag bij VDL?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden voor jou bij VDL.

WAAROM

Orion Engineering?

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Wil jij bij VDL solliciteren en ben je benieuwd wat er na jouw sollicitatie gebeurt? Bekijk dan ons sollicitatieproces.

Heb je nog vragen?

Kom in contact met een van onze collega's